Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hong Kong a intrat in recesiune, pentru prima data de la criza financiara globala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hong Kong a intrat in recesiune, pentru prima data de la criza financiara globala

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a Beijingului in problemele regiunii semiautonome, dar si al efectelor razboiului comercial dintre SUA si China. continuă pe Ziarul Bursa

ROMGAZ NE ASIGURA CA NU VOM INGHETA, LA IARNA Depozitele noastre de gaze sunt pline, pentru prima data

Reporter: Avem suficiente rezerve de gaz ca sa acoperim necesarul de consum pe parcursul iernii care urmeaza, daca Rusia si Ucraina nu vor reinnoi acordul de tranzit inainte de sfarsitul anului curent? Adrian Volintiru: Nu ramanem niciodata in frig, nu cred ca Rusia va lasa Ucraina in frig. Eu nu vad oprita alimentarea cu gaz catre Ucraina, pentru ca nu este gata gazoductul Nord Stream 2, iar fara acesta si fara Ucraina gazele rusesti nu ar mai avea pe unde sa ajunga in Germania. in ceea ce priveste rezerva pentru iarna care urmeaza, in momentul acesta depozitele noastre de gaze sunt ocupate la intreaga lor capacitate nominala, ceea nu s-a mai intamplat niciodata.

INCREDIBIL! Valentina Pelinel, pentru PRIMA DATA alaturi de copiii lui Borcea! Vezi cu ce ocazie s-au fotografiat impreuna (GALERIE FOTO)

Valentina Pelinel estecea mai fericita mamica! VIOREL LIS A CEDAT LA PETRECERE! OANA LIS A FACUT ANUNTUL DISPERAT! VA ANUNTAM CU RECRET CA. Vedeta a urcat pe contul personal.

ANALIZA JPMORGAN PRIVIND DEPOZITELE BANCARE: Protestele din Hong Kong ameninta statutul de refugiu sigur al orasului

Profiturile bancilor din Hong Kong vor scadea cu pana la 45% anul viitor, conform bancii americane Lunile de proteste din Hong Kong, inrautatirea situatiei economice si declinul preturilor proprietatilor imobiliare din orasul-stat ar putea genera o lovitura severa pentru bancile locale si ameninta cu pierderea statutului de refugiu sigur pentru economiile clientilor, potrivit unei analize JPMorgan Chase and Co. , preluata de Bloomberg.

Hong Kong: Autoritatile se pregatesc de noi confruntari cu protestatarii, de Halloween

Autoritatile din Hong Kong au sporit masurile de securitate si se pregateasc pentru eventuale confruntari cu protestatarii mascati de Halloween si petrecaretii din cartierele populare pentru petreceri, din centrul orasului, scrie CNA.

Politia din Hong Kong cere Facebook sa stearga postarile defaimatoare la adresa fortelor de ordine

Politia din Hong Kong a cerut companiei Facebook sa inlature postarile care au continuturi despre care fortele de ordine cred ca sunt nefondate sau defaimatoare, legate de felul in care acestea au gestionat protestele anti-guvern, scrie South China Morning Post.

Washington Post: Din Hong Kong pana in Chile, 2019 este anul protestatarului stradal. Dar de ce?

Saptamana trecuta a devenit incontestabil: 2019 a devenit anul protestatarului in strada. Cu sute de mii de participanti la marsuri in Hong Kong si Santiago, Liban si Londra, ceea ce a devenit o explozie globala a puterii oamenilor declanseaza panica in randul multor guverne - si aduce in atentie unele intrebari interesante despre cum si de ce se intampla toate acestea, potrivit Washington Post, citat de Rador.

Andreea Marin si-a surprins fanii cu o imagine din tinerete. Cum arata cand s-a angajat prima data la TVR

Nostalgia toamnei a ajuns si in sufletul Andreei Marin, asa ca a scos de la naftalina o poza care dateaza de mai bine de 20 de ani, de cand s-a angajat prima data la TVR. Vedeta si-a surprins fanii. Andreea Marin si-a surprins fanii cu o imagine din tinerete Andreea Marin 44 de ani) a .

CFR Calatori va introduce pentru prima oara trenuri suburbane in zona Capitalei: catre Buftea si catre Fundulea

CFR Calatori a anuntat ca din decembrie va introduce pentru prima oara trenuri directe Bucuresti - Buftea si Bucuresti - Fundulea, fiind vorba de sase perechi de trenuri pe zi fata de cele de lung parcurs. Pana la Buftea trenurile vor face cam 17 minute, iar pana la Fundulea, cam 40 de minute.

Clasament ATP: Marius Copil a coborat 74 de locuri - Romanul, in afara Top 100 pentru prima oara din 2017

Eliminat in primul tur la Basel, Marius Copil nu a reusit sa isi apere punctele castigate anul trecut, cand a ajuns in finala, coborand astfel 74 de pozitii in clasamentul ATP. Romanul se afla acum pe locul 156, fiind in afara Top 100 ATP pentru prima oara dupa doi ani si jumatate.

Si-a vazut parintii pentru prima oara, iar reactia copilului iti taie respiratia

Un bebelus cu probleme de vedere a inceput sa poarte ochelari, iar primul moment in care si-a vazut parintii a devenit viral pe internet. Cand sunt foarte mici, copiii nu pot verbaliza problemele pe care le intampina. Din acest motiv, este aproape imposibil pentru un parinte sa-si dea seama ca micutul nu vede foarte bine .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )