Libnet.ro
UNICEF

00:08

Horia Ciorcila, reales presedinte al Bancii Transilvania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Horia Ciorcila, reales presedinte al Bancii Transilvania

Horia Ciorcila a fost reconfirmat in pozitia de presedinte al Consiliului de Administratie CA) al Bancii Transilvania, dupa ce actionarii i-au reales, marti, pe cinci dintre membrii CA si au votat numirea a doi noi membri, odata cu aprobarea capitalizarii profitului din 2013 si a bugetului pe acest an. continuă pe Ziarul Bursa

Horia Ciorcila ramane presedinte al CA la Banca Transilvania

Horia Ciorcila a fost reconfirmat in pozitia de presedinte al Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania.

Ce au decis actionarii Bancii Transilvania

Actionarii Banca Transilvania l-au reconfirmat pe Horia Ciorcila in pozitia de presedinte al Consiliului de Administratie. De asemenea, marti au fost realesi cinci dintre membrii CA si au fost numiti doi noi membri, odata cu aprobarea capitalizarii.

Profitul net al Bancii Transilvania a crescut cu aproape 23% in primele trei luni, la 103,4 milioane lei

Banca Transilvania TLV) a obtinut in primul trimestru un profit net de 103,4 milioane lei aproape 23 milioane euro), cu 22,6% peste castigul din perioada similara a anului trecut, iar activele totale au crescut cu 2,7%, la 32,92 miliarde lei, scrie Mediafax. In primele trei luni ale anului trecut, banca a consemnat un profit net de 84,4 milioane lei, iar activele totale cumulau la finalul anului trecut 32,065 miliarde lei.

Profitul net al Bancii Transilvania a crescut cu aproape 23% in primele trei luni, la peste 100 de milioane de lei

Banca Transilvania a obtinut in primul trimestru un profit net de 103,4 milioane de lei aproape 23 de milioane de euro), cu 22,6% peste castigul din perioada similara a anului trecut, iar activele totale au crescut cu 2,7%, la 32,92 miliarde de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )