Libnet.ro
UNICEF

08:30

Horia Georgescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

B1 B1,
Horia Georgescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii inaltei Curti au decis arestarea fostului sef al ANI, Horia Georgescu, pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, in perioada 2008-2010, pe vremea cand. continuă pe B1

Marian Vanghelie - arestat preventiv, pentru 30 de zile

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, si varul sau, Mircea-Sorin Niculae, au fost arestati, preventiv, sambata, decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie putand fi contestata tot la instanta suprema.

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, afla marti daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI), ar putea afla marti daca va fi cercetat in stare de arest, sub control judiciar, sau in arest la domiciliu. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie propunerea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de arestare preventiva in dosarul in care acuzat de abuz in serviciu.

Horia Georgescu, arestat pentru 30 de zile

Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat ca, alaturi de alti fosti membri ai comisiei pentru stabilirea despagubirilor din ANRP, a aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de.

Horia Georgescu a demisionat din fruntea ANI

Horia Georgescu, arestat preventiv pentru 24 de ore, a demisionat din fruntea Agentiei Nationale de Integritate ANI). Anuntul a fost facut de avocata sa, Eliza Ene Corbeanu, in direct la postul Realitatea TV.

Consilier juridic de la Combaterea Discriminarii, arestat preventiv dupa ce ar fi cerut o mita de 500 de lei

Daniel Vasile, consilier juridic in cadrul Serviciului Asistenta Colegiul Director din cadrul Consiliului National de Combatere a Discriminarii CNCD), a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este suspectat de luare de mita dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 500 de lei mita.

Referatul procurorilor DNA: Arestarea lui Horia Georgescu este necesara pentru inlaturarea pericolului

Procurorii DNA considera ca este necesara arestarea preventiva a lui Horia Georgescu, dar si a celorlalti inculpati din dosare, deoarece feonomenul ANRP este unul foarte periculos pentru buna functionare a.

Instanta a ramas in pronuntare in cazul lui Horia Georgescu: Voi respecta decizia judecatorului indiferent care va fi (VIDEO)

Instanta a ramas in pronuntare in cazul cererii DNA privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, acuzat de abuz in serviciu cu.

Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 06:55 Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile, in dosarul in care este acuzat ca, alaturi de alti fosti membri ai comisiei pentru stabilirea despagubirilor din ANRP, a aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro, a decis instanta suprema. Decizia instantei nu este definitiva. * Dosarul lui Horia Georgescu, deschis in urma unor denunturi ale lui Dorin si Alin Cocos.

UPDATE Horia Georgescu a fost arestat pentru 30 de zile

UPDATE 06:10 Fostul sef al Agentiei Nationale Anticoruptie Horia Georgescu a fost arestat in noapatea de marti spre miercuri pentru 30 de zile, potrivit Digi 24. Acesta a fost reincarcerat, miercuri dimineata, in Arestul Politiei Capitalei. Inalta Curte a decis ca cererea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a lui Horia Georgescu intr-un dosar legat de retrocedari ilegale este intemeiata.

A inceput sedinta de judecata la care se decide daca seful ANI va fi arestat. Avocat: Horia Georgescu nu s-a impotrivit arestarii. Nu stiu de ce i-au pus catuse la spate (VIDEO)

Sedinta de judecata de la inalta Curte la care se ia in discutie cererea Directiei Nationale Anticoruptie privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului sef al Agentiei Nationale de Integritate,.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )