Libnet.ro
UNICEF

11:15

Horia Georgescu ramane in arest

Antena3 Antena3,
Horia Georgescu ramane in arest

Fostul sef al ANI Horia Georgescu ramane in arest. Horia Georgescu a fost retinut de procurorii DNA pentru trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, fapte comise in perioada. continuă pe Antena3

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, ramane in arest

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, ramane in arest preventiv, dupa ce judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie i-au respins vineri contestatia. in arest preventiv raman si Mihnea .

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, ramane in arest preventiv

Fostul director al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, ramane in arest preventiv, intrucat instanta suprema i-a respins contestatia.

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu ramane in arest preventiv

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis vienri ca fostul sef al ANI Horia Georgescu va fi cercetat in continuare in arest preventiv, informeaza Agerpres. Decizia este definitivain.

Fostul Sef al ANI Horia Georgescu afla vineri daca ramane in arest preventiv

Fostul Sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu afla vineri daca va fi cercetat in continuare in arest sau va primi o masura mai blanda. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acestuia impotriva impotriva deciziei prin care a fost trimis in spatele gratiilor in dosarul in care este acuzat de pentru abuz in serviciu.

Motivarea judecatorilor instantei supreme in cazul Horia Georgescu: A dat dovada de dispret fata de lege

Inalta Curte de Justitie si Casatie a facut publica motivarea deciziei de arestare pe numele lui Horia Georgescu. in document se arata ca inculpatii din dosarul ANRP, printre care fostul sef ANI, trebuie sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )