Libnet.ro
UNICEF

00:08

Hornbach va depasi in acest an pragul de 100 mil. euro si reincepe expansiunea in Romania: care sunt prioritatile nemtilor la nivel local

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hornbach va depasi in acest an pragul de 100 mil. euro si reincepe expansiunea in Romania: care sunt prioritatile nemtilor la nivel local

Hornbach, unul dintre cei mai mari retaileri specializati in bricolaj la nivel local, va depasi in acest an pragul de 100 de milioane de euro, iar din 2015 nemtii vor reincepe expansiunea la nivel local, prin inaugurarea unui nou magazin in zona. continuă pe Wall-Street Ro

NEPI isi majoreaza capitalul cu 100 mil. euro pentru achizitia Promenada si contruieste o cladire de birouri langa mall

Fondul sud-african de investitii NEPI isi va majora capitalul cu circa 100 milioane euro, necesara pentru finantarea achizitiei Promenada. Fondul a anuntat finalizarea cumpararii unui teren de 1,2 hectare, aflat langa mall-ul din Bucuresti, unde va.

Mihai Marcu, MedLife: In 2015 ne propunem o crestere accelerata, vom fi prima companie din sistemul medical privat romanesc care va depasi cifra de afaceri de 100 milioane euro

MedLife estimeaza pentru anul 2015 un avans de 25%, respectiv o cifra de afaceri de peste 100 milioane euro. Pentru a sustine aceasta crestere, compania planifica o serie de noi investitii atat in proiecte de tip green field cat si in achizitii.

Strauss, producatorul cafelei Doncafe, se apropie de pragul de 13 mil. euro

Vanzarile grupului israelian Strauss Coffee, producatorul cafelei Doncafe, au crescut in Romania, in trimestrul al treilea, cu 9%, la 61 milioane sekeli 12,7 milioane euro), atat ca urmare a cresterii volumelor si a preturilor, cat si a finalizarii.

Strauss, producatorul cafelei Doncafe, se apropie de pragul de afaceri de 13 mil. euro

Vanzarile grupului israelian Strauss Coffee, producatorul cafelei Doncafe, au crescut in Romania, in trimestrul al treilea, cu 9%, la 61 milioane sekeli 12,7 milioane euro), atat ca urmare a cresterii volumelor si a preturilor, cat si a finalizarii.

Fermele de familie ar putea beneficia de un fond de creditare cu capitalizare de 50 mil. euro, din 2015

Un fond de creditare cu capitalizare de 50 de milioane de euro, care va acorda finantare pentru capitalul de lucru catre fermele de familie ar putea fi infiintat anul viitor, a declarat Alex Jurconi, presedintele Federatiei Nationale Pro Agro, potrivit.

Un sofer roman a fost arestat in Marea Britanie: transporta droguri de 10 mil. euro

Un sofer roman care transporta brazi de Craciun din Olanda in Marea Britanie a fost arestat dupa ce in camion a fost gasit un pachet de cocaina cu valoarea de piata de 10 milioane de euro, relateaza site-ul de stiri britanic EADT24, scrie Mediafax .

Farmaciile Dona au investit pana acum 1,5 mil. euro in redecorarea a 30 de locatii

Reteaua Dona a investit pana in prezent 1,5 milioane de euro in decorarea si reamenajarea a 30 de farmacii din 17 orase, anunta compania.

Grecii de la Jumbo au vandut jucarii de peste 2,6 mil. euro in perioada iulie-septembrie

Retailerul grec de jucarii Jumbo a raportat vanzari nete de 2,67 milioane euro si un profit de circa 383. 600 euro in Romania in primul trimestru al anului fiscal 2014/2015 perioada 1 iulie 30 septembrie), potrivit raportului financiar al.

Investitie turca la Craiova: Eti pompeaza 40 mil. euro intr-o fabrica de biscuiti si prajituri

Eti , unul dintre cei mai importanti jucatori din industria alimentara din Turcia, investeste 40 de milioane de euro intr-o unitate de productie la Craiova pentru biscuit sarati si dulci, respectiv prajituri.

Faliment: fabrica de celuloza si hartie Somes Dej, scoasa la vanzare cu 7,9 mil. euro

Fabrica de celuloza si hartie Somes Dej, in faliment din 2013 si controlata de omul de afaceri Stefan Vuza, a fost scoasa la vanzare prin negociere directa, la un pret de pornire de circa 7,9 milioane de euro, fara TVA.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )