Libnet.ro
UNICEF

10:30

HOROSCOP 17 iulie. Taurii nu trebuie sa creada ce li se spune. Racii pot face bani pe cont propriu

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 17 iulie. Taurii nu trebuie sa creada ce li se spune. Racii pot face bani pe cont propriu

Horoscop Berbec. O vreme, te-ai putut baza pe colaborarea unui prieten, dar brusc, acesta isi retrage ajutorul si pleaca. Poate atat a fost rolul lui in viata ta, poate nu mai are ce oferi sau are interese i. continuă pe Antena3

HOROSCOP 13 IULIE. Varsatorii trebuie sa isi dedice mai mult timp pentru ei, Taurii sunt nevoiti sa se fereasca de planuri

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 13 IULIE 2019; Luna este in optimistul Sagetator deci ne promite o zi lipsita de griji si tare bine ne prinde, ca sa nu mai vorbim ca asa ar trebui sa fie mai.

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 15-21 iulie. Taurii trebuie sa renunte la regrete, Gemenii au nevoie de o pauza

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 15-21 iulie 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare.

HOROSCOP DRAGOSTE 14 IULIE. Taurii trebuie sa imparta iubirea, Sagetatorii sunt plini de gratie

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 14 IULIE 2019; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul.

HOROSCOP 15 IULIE. Leii se remarca prin calitati, Fecioarele au incredere in ele

Berbec. titudinea rigida a unui prieten de langa tine are efecte negative si asupra ta, pentru ca simti imediat starile negative ale celor din jur. Devii si tu la fel de sensibil, de.

HOROSCOP 14 IULIE. Racii sunt plini de energie, Fecioarele sunt extrem de ocupate

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 14 IULIE 2019; Soarele inca in Rac este in opozitie cu Pluto retrograd, iar aerul este asa de plin de tensiune incat practic il poti simti in stomac. Pluto es.

HOROSCOP 16 IULIE. Leii au o stare de bine si muncesc mult, Varsatorii sunt intelepti

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 16 IULIE 2019; astazi este ziua eclipsei partiala de Luna plina in Capricorn, cea de-a doua eclipsa a verii 2019 ! Are loc in cursul noptii de 16 spre 17 iulie.

HOROSCOP 15 IULIE. Leii au parte de surprize placute, Berbecii interactioneaza productiv

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 15 IULIE 2019; Luna este azi in Capricorn si incepem saptamana de foc ce contine cea de-a doua eclipsa a verii, pe fondul a 6 planete retrograde si inca sub efectul pr.

Prognoza meteo miercuri, 17 iulie: ANM anunta o incalzire usoara a vremii

Prognoza meteo miercuri, 17 iulie. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta o incalzire usoara a vremii la nivelul intregii tari. Vor mai fi averse si descarcari electrice in unele zone, iar temperaturile vor avea valori cuprinse intre 22 si 32 de grade Celsius. Prognoza meteo miercuri, 17 iulie Dupa mai multe zile in care valorile .

Edu.ro: titularizare 2019. Lista posturilor scoase la concurs, potrivit Ministerului Educatiei, pentru examenul din 17 iulie

Edu. ro a dat detalii despre titularizare pe site-ul oficial. Iata lista posturilor scoase la concurs, conform Ministerului Educatiei. Primul examen vine cu pasi repezi, fiind chiar pe 17 iulie. Edu. ro: titularizare 2019. Lista posturilor scoale la concurs Edu. ro a oferit detalii despre examenul de titularizare din acest an. Prima proba scrisa este miercuri, 17 iulie, .

HOROSCOP DRAGOSTE 13 IULIE. Taurii au o zi excelenta pentru comunicare, Gemenii trebuie sa treaca la actiune

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 13 IULIE 2019. Luna este in optimistul Sagetator si promite o zi lipsita de griji. Este sambata, incheiem o saptamana solicitanta si ne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )