Libnet.ro
UNICEF

12:30

HOROSCOP 17 iunie: Varsatorii sunt foarte creativi. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 17 iunie: Varsatorii sunt foarte creativi. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 17 iunie. Gemenii si berbecii au succes in relatiile cu cei din jur, iar balantele si capricornii isi planifica o vacanta. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 16 iunie: Sagetatorii sunt de nerefuzat. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 16 iunie. Gemenii si fecioarele au succes in cariera, iar varsatorii petrec momente romantice alaturi de parteneri.

HOROSCOP 15 iunie: Varsatorii singuri intalnesc o persoana speciala. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnc 15 iunie. Racii si balantele isi fac planuri pentru o calatorie de vacanta, iar pestii si leii isi redecoreaza casa.

Horoscop zilnic, 17 iunie 2015. Berbecul ii manipuleaza pe cei din jur

Horoscop zilnic, 17 iunie 2015. Ambitia Berbecilor este nemarginita si asta ii va face sa profite de orice ocazie se iveste pentru a-si atinge scopurile. Pe de alta parte, Balantele au probleme in dragoste, ba chiar ar putea ca persoana iubita sa Ie insele.

HOROSCOP 14 iunie: Taurii isi vad visul implinit. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 14 iunie. Fecioarele si sagetatorii evolueaza in cariera, iar gemenii si leii petrec momente frumoase alaturi de cei dragi.

INTERVIU Hiromi: Oamenii sunt foarte calzi si binevoitori in Bucuresti

Nascuta in Japonia la Shizuoka in 1979, Hiromi canta la pian inca de la varsta de 6 ani. Pe 30 iunie, Hiromi The Trio Project featuring Anthony Jackson Simon Phillips concerteaza la Sala Radio. Concertul face parte din turneul de promovare al noului album, Alive. Timp de un an a fost studenta la Yamaha School of Music din Japonia. La varsta de 14 ani canta in fosta Cehoslovacie cu Orchestra Nationala din Praga, trei ani mai tarziu regasindu-se pe aceeasi scena cu Chick Corea, improvizand alaturi de celebrul pianist.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )