Libnet.ro
UNICEF

17:30

HOROSCOP 21 august. Leii vor castiga foarte multi bani

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 21 august. Leii vor castiga foarte multi bani

Horoscop maine, 21 august. Leii vor castiga foarte multi bani, iar Fecioarele si Scorpionii pun la cale petreceri grozave. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 20 august. Leii vor primi vesti bune in sectorul financiar

Horoscop maine, 20 august. Leii vor primi vesti bune in sectorul financiar, iar Pestii vor gasi solutia perfecta la o problema care-i deranja. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 19 august. Racii vor face o mare descoperire

Horoscop maine, 19 august. Racii vor face o mare descoperire, iar Pestii vor petrece o zi fabuloasa alaturi de jumatatea lor. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 18 august. Berbecii vor primi tot sprijinul de care au nevoie

Horoscop maine, 18 august. Berbecii vor primi tot sprijinul de care au nevoie, iar Balantele se vor concentra pe distractie. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic, 21 august 2016. Fecioarele simt nevoia unei perioade de relaxare

Horoscop zilnic, 21 august 2016. Nativii din zodia Berbecului sunt invitati la o reuniune speciala, iar Fecioarele sunt nemultumite de toti si toate si simt nevoia sa se relaxeze mai mult ca oricand.

Loteria fiscala pentru bonurile din iulie va fi organizata duminica, 21 august

O noua extragere la loteria bonurilor fiscale va avea loc duminica, 21 august, in jurul orei 19:50, la care participa toate bonurile fiscale emise luna trecuta, fondul total de premiere fiind de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Loteria bonurilor fiscale aferenta lunii iulie va avea loc in 21 august

Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise intre 1 si 31 iulie este programata duminica, 21 august, iar fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP), trimis redactiei.

Caravana sezonului sapte Romanii au talent porneste pe 21 august

Caravana celui de-al saptelea sezon al Romanii au talent,de la Pro TV, porneste pe 21 august, de la ora 10:00, cand se vor desfasura preselectii la Constanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )