Libnet.ro
UNICEF

07:00

HOROSCOP 23 august: Racii pleaca intr-o calatorie. Afla previziunile zilei pentru zodia ta

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 23 august: Racii pleaca intr-o calatorie. Afla previziunile zilei pentru zodia ta

Horoscop zilnic 23 august. Balantele, scorpionii si pestii au un aliat de nepretuit, iar leii si varsatorii se concentreaza pe planul financiar. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 20 august: Gemenii au nevoie de relaxare. Afla previziunile zilei pentru zodia ta

Horoscop zilnic 20 august. Taurii si balantele trebuie sa faca un compromis pentru persoana iubita, iar racii si scorpionii au de facut o alegere importanta.

Horoscop zilnic, 23 august 2015. Gemenii au parte de noroc in tot ce intreprind

Horoscop zilnic, 23 august 2015. Nativii Gemeni sunt norocosi astazi, Berbecii se confrunta cu o criza financiara serioasa, iar Scorpionii au parte de certuri pasionale in cuplu.

23 august 1944- inceputul genocidului anti-romanesc. Tradare sau Salvare?

Pe 23 august 1944 avea sa inceapa calvarul poporului roman, odata cu invadarea teritoriului Romaniei de trupele sovietice de ocupatie. Au urmat 20 de ani de eradicare sistematica a intelectualitatii romanesti, cu scopul expres de a aduce neamul romanesc la nivelul unei populatii lipsite de constiinta si identitate.

23 august 1944 si necesitatea discursului normalitatii

Despre 23 august 1944, pana in decembrie 1989 Ziua Nationala a Romaniei, se vorbeste din 1990 incoace fie putin, fie fara prea mare interes din partea publicului larg. Nu se evoca decat, in cel mai mioritic chip cu putinta, imposibilitatea elucidarii si cunoasterii adevaratei importante a evenimentului. Iar cand interesul totusi apare, el e prea repede si prea in exces dublat de patima, irascibilitate si pasiuni politice.

HOROSCOP 21 august: Taurii ii impresioneaza pe cei din jur. Afla previziunile zilei pentru zodia ta

Horoscop zilnic 21 august. Leii si varsatorii se concentreaza pe finante, iar racii si capricornii isi imbunatatesc cunostintele intr-un domeniu care ii intereseaza.

HOROSCOP 22 august: Berbecii se relaxeaza si isi pun gandurile in ordine. Afla previziunile zilei pentru zodia ta

Horoscop zilnic 22 august. Leii si fecioarele traiesc o zi de neuitat, iar varsatorii isi imbunatatesc relatiile cu o persoana draga.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2297 seconds )