Libnet.ro
UNICEF

10:00

HOROSCOP 24 iunie. Taurii vor primi bani din senin

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 24 iunie. Taurii vor primi bani din senin

Horoscop maine, 24 iunie. Taurii vor primi bani din senin, iar Sagetatorii vor avea o idee stralucitoare. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

Horoscop zilnic, 24 iunie 2016. Fecioarele, barfite de femeile din anturaj

Horoscop zilnic, 24 iunie 2016. Nativii din zodiac Berbecului se suprasolicita fizic si au discutii tensionate cu o ruda, in timp ce Fecioarele sunt invidiate, prietenii refuzand sa le ofere ajutorul.

incepe constituirea consiliilor. Noii consilieri judeteni sunt convocati in 24 iunie, cei locali, incepand din 22 iunie

Noii consilieri judeteni validati de partide vor depune juramantul vineri, 24 iunie, conform ordinului prefectului emis la sfarsitul saptamanii trecute. Constituirea consiliilor locale incepe din 22 iunie.

IKEA cere clientilor sa aduca inapoi in magazin un produs care poate pune in pericol copiii. Acestia vor primi banii inapoi

Retailerul IKEA, care detine in Romania magazinul din zona Baneasa din Bucuresti, le solicita clientilor care au cumparat bariere de siguranta Patrull sa inceteze imediat sa le mai foloseasca si sa le aduca inapoi in magazin unde vor primi inapoi suma integrala pe care au platit-o pentru produs, chiar daca nu mai au bonul de cumparaturi.

Pacientii cu forme mai usoare de hepatita C vor primi tratament decontat de stat

Anunt important pentru pacienttii cu forme mai usoare de hepatita C. Acestia vor primi tratament fara interferon, decontat de stat. Decizia vine in conditiile in care in tara noastra sunt icir.

Premiu pentru jucatorii Albaniei dupa victoria cu Romania: Vor primi pasapoarte diplomatice

Guvernul Albaniei a hotarat sa premieze jucatorii nationalei de fotbal dupa victoria din meciul cu Romania de la Campionatul European. Acestia vor primi din partea autoritatile pasapoarte.

HOROSCOP 22 iunie. Fecioarele trebuie sa amane luarea de angajamente

Horoscop maine, 22 iunie. Fecioarele trebuie sa amane luarea de angajamente , iar Racii vor avea probleme cu chestiunile practice. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 21 iunie. Scorpionii cauta metode profitabile de investitii

Horoscop maine, 21 iunie. Scorpionii cauta metode profitabile de investitii, iar Gemenii vor fi deosebit de vorbareti. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Absolventii de liceu care nu s-au inscris la examenul de bacalaureat vor primi ajutor de somaj

Peste 500 de absolventi ai clasei a XII-a de la cele 19 licee din Mehedinti care nu s-au inscris la examenul de bacalaureat vor putea beneficia de indemnizatii de somaj, a declarat marti directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )