Libnet.ro
UNICEF

08:30

HOROSCOP 27 iunie: Leii sarbatoresc un succes. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 27 iunie: Leii sarbatoresc un succes. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 27 iunie. Taurii, racii si sagetatorii primesc sau fac o surpriza placuta cuiva, iar fecioarele si pestii care nu au parteneri intalnesc persoane speciale. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 24 iunie: Gemenilor le cresc veniturile. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 24 iunie. Racii, scorpionii si varsatorii pleaca in calatorii, iar capricornii si scorpionii petrec momente romantice.

Horoscop zilnic, 27 iunie 2015. Racul trebuie sa evite excesele, ca sa nu aiba probleme de sanatate

Horoscop zilnic, 27 iunie 2015. Nativii din mai multe zodii au accese de furie in aceasta zi si trebuie sa incerce sa se stapaneasca.

Furnizorii de servicii TV si internet vor fi obligati din 27 iunie sa-si informeze clientii despre viteze si orice limitari sau blocari aplicate serviciilor, anterior semnarii contractelor

Furnizorii de servicii TV si internet vor avea incepand din 27 iunie obligatii legale de informare a clientilor, masura care era in sarcina furnizorilor de telefonie inca din anul 2009. Astfel, acestia vor trebui sa publice pe pagina proprie de internet si sa comunice utilizatorilor, inainte de incheierea contractului, inclusiv informatii despre orice limitari, blocari sau praguri ce pot fi aplicate. In plus, furnizorii de servicii de acces la internet vor preciza valoarea maxima a vitezei de download si de upload, precum si valoarea vitezei minime garantate, daca aceasta exista iar in cazul in care nu exista o viteza minima garantata se va preciza acest lucru).

Transfagarasanul va fi deschis circulatiei sambata, 27 iunie, pana pe 31 octombrie

In conformitate cu Regulamentul de functionare al drumului national DN 7C - Transfagarasan, indicativ AND 524/1995, CNADNR anunta ca incepand cu data de 27 iunie 2015 pana la data de 31 octombrie 2015 circulatia va fi deschisa pe drumul national DN 7C - Transfagarasan, intre km 0+000 localitatea Bascov, judetul Arges si km 151+955 intersectie cu drumul national DN1 Brasov Sibiu, judetul Sibiu.

CNADNR deschide circulatia pe Transfagarasan, intre 27 iunie si 31 octombrie

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca incepand cu data de 27 iunie 2015 pana la data de 31 octombrie 2015 circulatia este deschisa pe drumul national DN 7C - Transfagarasan, intre km 0+000 localitatea Bascov, judetul Arges si km 151+955 intersectie cu drumul national DN1 Brasov - Sibiu, judetul Sibiu.

Toti furnizorii de servicii TV si de internet vor fi obligati incepand din 27 iunie sa publice pe paginile de internet parametrii legati de calitatea serviciilor

Toti furnizorii de servicii TV si de internet vor fi obligati incepand din 27 iunie sa publice pe paginile de internet parametrii legati de calitatea serviciilor, anunta hotnews. ro. Reglementarea se refera.

Toti furnizorii de servicii TV si de internet vor fi obligati incepand din 27 iunie sa publice pe paginile de internet parametrii legati de calitatea serviciilor (VIDEO)

Toti furnizorii de servicii TV si de internet vor fi obligati incepand din 27 iunie sa publice pe paginile de internet parametrii legati de calitatea serviciilor, anunta hotnews. ro. Reglementarea se refera.

HOROSCOP 26 iunie: Viata amoroasa a sagetatorilor devine mai interesanta. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 26 iunie. Gemenii si racii fac progrese in cariera sau in viata personala, iar leii si balantele isi indeplinesc un vis.

HOROSCOP 25 iunie: Pestii uita de probleme si isi fac de cap. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 25 iunie. Scorpionii, sagetatorii si pestii pleaca in calatorii de placere, iar taurii si balantele lucreaza alaturi de o echipa pentru indeplinirea unui obiectiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )