Libnet.ro
UNICEF

17:00

HOROSCOP 28 martie: Evolutie in plan financiar pentru zodii

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 28 martie: Evolutie in plan financiar pentru zodii

Horoscop 28 martie. Berbecii si gemenii au parte de idei si de sfaturi bune pentru a se dezvolta in plan financiar, iar scorpionii au succes la locul de munca. Afla ce au rezervat astrele pentru nativii fiecarei zodii in parte. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 26 martie: Zodiile trebuie sa fie precaute in plan financiar si personal

Horoscop 26 martie. Berbecii si racii sunt predispusi la cheltuieli necugetate, iar fecioarele, scorpionii si varsatorii risca sa se implice in conflicte de familie. Afla ce zodii trebuie sa fie precaute astazi.

HOROSCOP 27 martie: Schimbari neasteptate pentru zodii

Horoscop 27 martie. Majoritatea zodiilor au parte de schimbari in plan profesional. Afla ce au rezervat astrele nativilor fiecarei zodii.

HOROSCOP 25 martie: Succes in cariera si vesti bune pentru zodii

Horoscop 25 martie. Taurii, scorpionii si pestii au succes in cariera, iar leii si fecioarele primesc vesti bune in plan personal. Afla ce au rezervat astrele nativilor fiecarei zodii.

Horoscop zilnic, 28 martie 2015: Fecioara face excese erotice

Horoscop zilnic, 28 martie 2015. Majoritatea nativilor manifesta o sensibilitate aparte in aceasta zi. Relatiile cu apropiatii pot fi destul de tensionate in cazul unora.

Ora Pamantului, sarbatorita pe 28 martie. Calarasenii, invitati sa stinga lumina si sa iasa la plimbare in parc

Calarasenii sunt invitati sambata, 28 martie, sa stinga toate becurile timp de o ora si sa iasa la alergarea sau la o plimbare in parc. Autoritatile locale vor sarbatori Ora Pamantului, in intervalul 20.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )