Libnet.ro
UNICEF

07:30

HOROSCOP 31 august. Taurii ar putea gasi o noua iubire

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 31 august. Taurii ar putea gasi o noua iubire

Horoscop maine, 31 august. Taurii ar putea gasi noi inceputuri in iubire, iar Sagetatorii vor primi oferte de nerefuzat. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 30 august. Taurii vor clarifica o neintelegere

Horoscop maine, 30 august. Taurii vor clarifica o neintelegere, iar Gemenii isi vor reanaliza o decizie importanta. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic, 31 august 2016. Racii gasesc solutii pentru problemele ridicate de sefi

Horoscop zilnic, 31 august 2016. Nativii din zodiac Rac reusesc sa gaseasca modalitati de a rezolva problemele care apar la locul de munca, iar Scorpionii sunt optimisti si bucurosi chiar daca nu au motive intemeiate.

Curs valutar 31 august. Leul se apreciaza pe toate fronturile

Cursul valutar valabil miercuri, 31 august, indica o apreciere a monedei nationale in raport cu toate valutele principale .

Consilierii judeteni, convocati in sedinta ordinara, pe 31 august. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Onsilierii judeteni sunt convocati miercuri, 31 august, in sedinta ordinara, incepand cu ora 12. 00, in sala de sedinte a Consiliului Judetean, avand pe ordinea de zi 19 proiecte de hotarare. in cadrul dezbaterilor vor fi luate in discutie rectificarea bugetului propriu pe anul 2016, dar si cum va cheltuit excedentul rezultatul din anul 2015.

HOROSCOP 29 august. Balantele vor fi in centrul atentiei

Horoscop maine, 29 august. Balantele vor fi in centrul atentiei, iar Varsatorii se vor concentra pe dezvoltarea spirituala. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 28 august. Sagetatorii se pregatesc de o saptamana incarcata

Horoscop maine, 28 august. Sagetatorii se pregatesc de o saptamana incarcata, iar Pestii vor fi preocupati de dragoste. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )