Libnet.ro
UNICEF

08:16

HOROSCOP 5 noiembrie. Balantele sunt in centrul unor evenimente sociale speciale

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 5 noiembrie. Balantele sunt in centrul unor evenimente sociale speciale

Horoscop maine, 5 noiembrie. Balantele sunt in centrul unor evenimente sociale speciale, iar Capricornii vor avea parte de multe surprize. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

Horoscop SAGETATOR noiembrie 2016: e momentul pentru planuri de viitor; stabileste noi obiective si revizuieste-ti angajamentele

Esti foarte ganditor/oare la inceputul lunii, iar asta nu e rau pentru ca cea mai importanta parte din orice actiune este conceperea si pregatirea mentala dinainte. Specialistii ne avertizeaza ca vremurile moderne foarte agitate, la care se adauga faptul ca oamenii obisnuiti apeleaza la smartphone de cel putin 85 de ori pe zi, nu ne prea lasa timp pentru reflectare si pentru a ne gandi profund la diverse evenimente si relatii. Aproape ca nu avem deloc timp sa ne gandim la viitor, iar unele persoane isi ocupa intentionat toata ziua pentru a nu se putea gandi la viitor. Dar este interesant si distractiv sa faci planuri. incearca! .

Horoscop TAUR noiembrie 2016: incepi luna cu multe distractii, dar in a doua jumatate te vei concentra pe cariera

La inceputul lunii noiembrie vei avea atat de multe evenimente sociale incat iti va fi greu sa te concentrezi asupra serviciului. Iar asta este chiar o mare problema! Luna noua din 30 octombrie a declansat o multime de activitati, iar acum esti nevoit sa le alegi pe cele la care vrei sa participi pentru ca ar fi imposibil sa le faci pe toate.

Horoscop SCORPION noiembrie 2016: iubirea este principala ta preocupare; e chiar posibil sa faci pasul cel mare

Vei fi inconjurat de iubire si caldura. Neptun, care este considerat cea mai inalta octava a lui Venus care duce iubirea lui Venus la un nivel superior se afla intr-un unghi perfect cu luna noua petrecuta pe 30 octombrie si raspandeste in aer fericire. Rar ai avut parte de o luna de nastere cu un atat de mare potential de fericire. Marte si Pluto, cei doi guvernatori ai tai, sunt in sectorul calatoriilor, asa ca ai putea decide sa pleci undeva in primul week-end din luna.

Horoscop CAPRICORN noiembrie 2016: cariera iti este asigurata si merge perfect, asa ca te poti distra cat vrei

Probabil ca luna trecuta ai avut o evolutie fulminanta in cariera. in noiembrie, presiunea va scadea si vei avea o sansa sa respiri. Luna noua din 30 octombrie care a aparut in casa a 11-a a chartei tale - a prieteniei, oamenilor, evenimentelor, distractiei iti aduce o influenta relaxanta si vei reusi sa te indepartezi putin de munca si sa petreci mai mult timp cu prietenii. Nu te teme ca asta te-ar putea face sa ratezi vreo ocazie in cariera, pentru ca asta nu se va intampla.

Horoscop BALANTA noiembrie 2016: cere majorari salariale la inceputul lunii pentru ca vei avea succes in cariera

Vei vedea viata in roz, pentru ca Jupiter, planeta aducatoare de noroc, este in Balanta pana in octombrie 2017. in primul week-end din luna ai putea face o excursie scurta undeva aproape, chiar daca te apasa deciziile pe care trebuie sa le iei legate de casa si proprietati sau actiuni. Pe 7 noiembrie, cand Soarele si Pluto vor colabora, ar fi o zi potrivita pentru luarea de hotarari legate de casa.

Horoscop LEU noiembrie 2016: casa si familia vor fi pe primul plan luna aceasta

Noiembrie are toate atuurile pentru a deveni o luna deosebit de productiva. Programeaza-ti acum treburile importante, pentru ca mai tarziu, in decembrie, Mercur va fi retrograd si-ti va provoca tot felul de intarzieri.

Horoscop GEMENI noiembrie 2016: succes maxim in orice activitate media, mai ales internationala

Vei avea parte de o multime de ocazii de a-ti dezvolta cariera. Vei avea un deosebit spirit creator, asa ca prezinta-ti toate ideile cu incredere. in aceasta luna vei incepe sa primesti recunoasterea profesionala dupa care tanjeai. Neptun va fi pozitionat perfect in noiembrie exact pe culmea chartei tale, asa ca vei avea parte de recenzii favorabile in presa si vei primi multe laude pentru munca bine facuta.

Horoscop VARSATOR noiembrie 2016: va fi o luna plina de oportunitati in toate directiile

Luna aceasta este plina de oportunitati, toate foarte atragatoare. in primele doua saptamani ti se vor ivi oferte speciale in cariera. Frumoasa luna noua din 30 octombrie inca te influenteaza, iar acum este momentul perfect pentru a vedea ce-ti mai rezerva viata sub aspect profesional. Daca ai propria firma, iti poti acorda singur/a o promovare atragand un nou client prestigios sau primind recenzii pozitive care devin subiectul de discutii din domeniul respectiv. in plus, pana acum ai reusit sa te specializezi foarte mult si esti un adevarat profesionist in domeniul tau, asa ca acum este momentul sa culegi roadele.

Horoscop FECIOARA noiembrie 2016: calatoriile si relatiile internationale predomina luna aceasta

in aceasta luna vor predomina calatoriile la distanta sau mai aproape. La inceputul lunii, ai putea face scurte excursii sau poate ca lucrezi in proiecte de comunicare, care implica scriere, editare, vorbire, retele de socializare, publicitate sau aplicatii, site-uri, blocuri sau dezvoltarea de programe it. La fel de bine ai putea calatori pe distante scurte si te-ai putea bucura de fiecare minut al drumului.

Horoscop RAC noiembrie 2016: dragostea pluteste in aer si ai putea face promisiunea vietii tale

La inceputul lunii vei avea parte de sentimente intense si o dispozitie deosebit de romantica. iti va fi foarte greu sa te concentrezi asupra muncii. Arati grozav pentru ca mai multe corpuri ceresti umplu casa a cincea din charta ta, cea a dragostei, si pun, in acelasi timp, un puternic accent pe casa a saptea, a angajamentelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )