Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 19 25 septembrie 2016

Antena3 Antena3,
Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 19 25 septembrie 2016

Va prezentam horoscopul Astrocafe. ro pentru saptamana 19 25 septembrie 2016. Berbec Saptamana aduce un amalgam de situatii si discutii controversate greu de inteles si controlat. Cheltuielile se pot int. continuă pe Antena3

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru saptamana 19 - 25 septembrie. Sa nu se astepte toata lumea la lucruri minunate

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, horoscopul pentru saptamana viitoare, asa cum apare el scris in rune. Vin perioade.

Oracolscopul Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru saptamana 19 25 septembrie 2016

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol Wisdom of Hidden Realms- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o.

Horoscopul amoros al saptamanii 19-25 septembrie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 19-25 septembrie. Berbec Emotii puternice, atat pozitive, cat si negative, te coplesesc. Ceri foarte mult de la oamenii de langa tine,.

Street Food Festival ajunge la Iasi intre 23 si 25 septembrie. Lucia, Helen si Otherside vor canta la prima editie

Intre 23 si 25 septembrie, in Gradina Ansamblului Palas din Iasi, se va desfasura prima editia a festivalului Street Food. Astfel, timp de trei zile vizitatorii se vor putea intalni cu preparate culinare dintre cele mai diverse: de la pizza napoletana, la gulas, quesedilla, preparate asiatice, peste, burgeri cu retete deosebite si deserturi. Nu vor lipsi berile artizanale din toate colturile tarii si vinurile alese. Atmosfera va fi completata de muzica live si alte surprize, anunta organizatorii. Dintre cei care vor urca pe scena Street Food Festival ii amintim pe Otherside, Helen, Lucia si Jazzy Bit.

Un nou sezon in premiera, cu Carmen Avram, din 25 septembrie, la Antena 3

Din 25septembrie, de la ora 21, echipa emisiunii in premiera, cu Carmen Avram revine cu un nou sezon de anchete incredibile si povesti tulburatoare. Priveste, asculta, alege.

Avertizare meteo: Vremea se schimba brusc

Meteorologii au emis o avertizare cod galben, pentru perioada 19-21 septembrie, de schimbare brusca a vremii. Saptamana viitoare temperaturile vor cobori pana la 4 grade Celsius pe timp de noapte si pana la 13 grade Celsius ziua, transmite IPN.

Incepe Bucharest Jazz Festival: 7 zile de conferinte, concerte, expozitii, lansari de carte, ateliere si proiectii de film

7 zile de festival, cinci zile de concerte live cu 15 trupe si artisti de jazz din America, Romania, Germania, Finlanda, Bulgaria si India, conferinte, expozitii si proiectii. Asa va arata cea de-a cincea editie Bucharest Jazz Festival, eveniment care se desfasoara intre 19 si 25 septembrie in Piata George Enescu si la Hanul Gabroveni din capitala.

19 septembrie in istorie: Prusacii asediaza Parisul. Nemtii ajung la Kiev

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 19 septembrie .

imprumutatii in CHF vor marsalui, duminica, pe strazile Capitalei

Grupul clientilor cu credite in franci elvetieni CHF) anunta ca, duminica, 25 septembrie, vor marsalui pe strazile Capitalei, solicitand conversia imprumuturilor contractate in CHF.

imprumutatii in CHF vor marsalui, duminica, pe strazile Capitalei

Grupul clientilor cu credite in franci elvetieni CHF) anunta ca, duminica, 25 septembrie, vor marsalui pe strazile Capitalei, solicitand conversia imprumuturilor contractate in CHF.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )