Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP iulie 2015 pentru RAC. Decizii radicale in plan personal si profesional

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP iulie 2015 pentru RAC. Decizii radicale in plan personal si profesional

In luna iulie, pasiunea si determinarea pentru indeplinirea unui obiectiv te vor face sa ai succes si sa atragi oameni influenti care sa te sustina. continuă pe România Liberă

HOROSCOP iulie 2015 pentru FECIOARA. Distractie si activitate intensa in plan social

In luna iulie, vei avea o viata sociala foarte activa. Vei primi multe invitatii la evenimente la care te vei distra de minune. in plus, vei trai cele mai romantice momente de pe parcursul anului.

HOROSCOP iulie 2015 pentru BERBEC. Progres in cariera, romantism, dar si epuizare

Chiar in prima parte a lunii, vei face progrese mari in plan profesional. iti va fi recunoscuta munca si vei primi bonusuri sau o marire de salariu.

HOROSCOP iulie 2015 pentru LEU. Multa munca si planuri de viitor

Vei munci mult pe tot parcursul lunii iulie. Chiar daca cei mai multi oameni isi vor lua concediu si vor pleca din oras, tu vei ramane la serviciu.

HOROSCOP iulie 2015 pentru GEMENI. Eforturi pentru cresterea veniturilor si calatorii placute

Inca de la inceputul lunii, va trebui sa te ocupi de probleme de finante, in privinta unor imprumuturi, asigurari sau plata salariilor angajatilor.

HOROSCOP iulie 2015 pentru TAUR. Spontaneitate, momente romantice magice si vesti bune in cariera

Vei face o calatorie mult asteptata in prima parte a lunii, in tara sau, cel mai probabil, in strainatate. in plus, vei primi mai multi bani decat anticipezi, fie din bonusuri la serviciu sau alte surse. Daca esti singura), te vei indragosti si vei incepe o relatie magica cu o persoana speciala.

Horoscop lunar IULIE 2015

Iata ce va rezerva astrele pentru luna iulie 2015, potrivit Astrocafe. ro. Berbec Este o luna in care, starile tale de spirit vor fluctua mult. Din primele zile ale lunii este bine sa iti programezi atent.

Horoscop zilnic, 3 iulie 2015: Balantele au probleme de sanatate

Horoscop zilnic, 2 iulie 2015. Nativii experimenteaza astazi un adevarat carusel de emotii. Se anunta o zi intensa.

Horoscop zilnic, 2 iulie 2015. Balantele fac excese alimentare

Horoscop zilnic, 2 iulie 2015. Nativii din Gemeni se confrunta cu dificultati pe care nu stiu cum sa le rezolve, in timp ce Balantele se resimt din cauza problemelor alimentare.

Horoscop zilnic, 1 iulie 2015. Berbecii trebuie sa se fereasca de profitori

Horoscop zilnic, 1 iulie 2015. Nativii din Fecioara cheltuiesc prea multi bani pe lucruri inutile, in timp ce Berbecii doresc sa faca investitii, dar se lovesc de persoane care spera sa aiba ceva de castigat de pe urma lor.

Vremea in Grecia in luna iulie 2015

Vremea in Grecia in luna iulie 2015. Un concediu estival reusit implica in mod obligatoriu si o vreme insorita, numai buna pentru plaja. Vremea in Grecia pentru luna iulie se anunta calda si fara fenomene meteo deosebite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )