Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 1 MAI. Gemenii au parte de o zi grozava, Berbecii trebuie sa scape de indoieli

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 1 MAI. Gemenii au parte de o zi grozava, Berbecii trebuie sa scape de indoieli

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 1 MAI 2019; incepem luna mai, ultima luna a sezonului de primavara 2019 cu 3 planete retrograde si ne asteptam ca in luna mai sa avem o activitate foarte activa si. continuă pe Antena3

Simona Halep, pregatita pentru sezonul de zgura: E cea mai buna parte a anului pentru mine. La Madrid ma simt ca acasa

Simona Halep 3 WTA) a plecat, miercuri, la Madrid, acolo unde va participa la prima competitie pe zgura din acest sezon. Turneul de categorie Premier Mandatory din capitala Spaniei se va disputa in perioada 4-11 mai. Halep a declarat ca se simte pregatita pentru sezonul de zgura, cea mai buna parte a anului pentru ea. La Madrid ma simt ca acasa, imi e foarte bine acolo, a spus numarul 3 WTA.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoral, pana miercuri seara / Meteorologii au emis atentionari cod galben

Meteorologii au emis doua atentionari cod galben de ploi si vijelii pentru zilele de marti si miercuri, fiind vizate zeci de judete. in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoralul, unde de 1 Mai sunt asteptati mii de turisti, vor fi perioade cu ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii.

Horoscop 30 aprilie 2019: Gemenii sunt norocosi, Berbecii au sansa sa se afirme

Horoscop 30 aprilie Berbec Esti tentat sa incerci unele schimbari si daca vei proceda cu mai multa diplomatie, o sa ai de castigat. E o perioada cu sanse excelente de afirmare . Niste vesti din zona afa.

HOROSCOP 1 mai, cu Camelia Patrascanu. Berbecii sunt plini de pasiune si iubire. Pesti sunt concentrati pe propria persoana

Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 1 mai. Animatia incepe dupa pranz si vom fi foarte energici. HOROSCOPBerbec - au foarte mult tonus,.

HOROSCOP MAI 2019. Cele mai norocoase zodii in luna mai. Cine va sta cel mai bine cu banii

Horoscopul lunii mai 2019 pentru toate zodiile, incluzand previziuni generale, despre dragoste, viata de cuplu, munca si bani. Horoscop Taur mai 2019. Se evidentiaza promovarea cu succes a personalitatii,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )