Libnet.ro
UNICEF

08:30

Horoscop zilnic, 21 iunie 2015. Fecioara nu are incredere in persoana iubita

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 21 iunie 2015. Fecioara nu are incredere in persoana iubita

Horoscop zilnic, 21 iunie 2015. Fecioarele au de-a face cu o persoana mai incapatanata decat ele, situatie care le pune rabdarea la incercare. Capricornii se confrunta cu probleme familiale pe care nu le pot lasa nerezolvate. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 19 iunie 2015: Fecioara este mai irascibila decat de obicei

Horoscop zilnic, 19 iunie 2015. Se produc destul de multe schimbari in viata amoroasa a nativilor. Este o zi plina de emotii.

Horoscop zilnic, 20 iunie 2015: Sagetatorul este pus intr-o situatie dificila

Horoscop zilnic, 20 iunie 2015. in ciuda schimbarilor bruste, ziua este in mare parte linistita. Aproape toate problemele au o rezolvare.

Horoscop zilnic, 18 iunie 2015. Taurii dau dovada de altruism

Horoscop zilnic, 18 iunie 2015. Berbecii simt nevoia de schimbare, iar Taurii sunt pregatiti sa renunte la tot pentru persoana iubita. O zi nu atat de buna pentru nativii din Pesti, care se simt demoralizati.

HOROSCOP 21 iunie: Berbecii sunt norocosi. Afla care sunt previziunile pentru zodiac ta

Horoscop zilnic 21 iunie. Taurii si capricornii apeleaza la ajutorul unor persoane, iar fecioarelor si sagetatorilor le merge bine in plan financiar.

HOROSCOP 21 iunie: Berbecii sunt norocosi. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 21 iunie. Taurii si capricornii apeleaza la ajutorul unor persoane, iar fecioarelor si sagetatorilor le merge bine in plan financiar.

Distrugatorul american USS Laboon, asteptat incepand din 21 iunie intr-o misiune in Marea Neagra

Distrugatorul american USS Laboon DDG 58) este asteptat sa soseasca pe 21 iunie in Marea Neagra, in cadrul unei misiuni de promovare a pacii si stabilitatii in regiune. Prezenta navei Laboon in Marea Neagra are rolul de a reafirma dedicarea si angajamentul Statelor Unite fata de consolidarea parteneriatelor si capacitatilor operationale intre Statele Unite, NATO si partenerii regionali, se arata intr-un comunicat al Flotei a 6-a Americane din cadrul Fortelor Navale Americane pentru Europa-Africa.

MACRO NEWSLETTER 18 Iunie 2015

Increderea investitorilor in economia Germaniei a scazut cu mult peste asteptari in iunie 2015, pana la cel mai redus nivel din ultimele 7 luni, conform datelor de la institutul ZEW.

MACRO NEWSLETTER 17 Iunie 2015

Increderea consumatorilor din SUA a crescut peste asteptari in iunie 2015, conform datelor preliminare ale indicelui publicat de Reuters/University of Michigan.

Speakerii conferintei Mama si copilul, 23 iunie 2015

Vrei sa stii mai multe despre cresterea si ingrijirea copiilor, despre vaccinare, educatie si protejarea micutilor in vacante? Atunci te asteptam pe 23 iunie, marti, la Premier Palace Hotel Spa din Bucuresti, la a treia editie a conferintei Mama si copilul, organizata de Woman2Woman. ro.

HOROSCOP 20 iunie: Varsatorii vor fi in culmea fericirii. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 20 iunie. Balantele si sagetatorii petrec momente minunate alaturi de cei dragi, iar racii si capricornii fac imbunatatiri in plan financiar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )