Libnet.ro
UNICEF

07:00

Horoscop zilnic, 24 iunie 2016. Fecioarele, barfite de femeile din anturaj

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 24 iunie 2016. Fecioarele, barfite de femeile din anturaj

Horoscop zilnic, 24 iunie 2016. Nativii din zodiac Berbecului se suprasolicita fizic si au discutii tensionate cu o ruda, in timp ce Fecioarele sunt invidiate, prietenii refuzand sa le ofere ajutorul. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 23 iunie 2016: Taurii revin la sentimente mai bune fata de prieteni

Horoscop zilnic, 23 iunie 2016: racii beneficiaza de ajutorul prietenilor mai tineri, fecioarele primesc vesti bune de la rude, scorpionii atrag simpatia membrilor familiei, iar capricornii spera la o schimbare majora.

Horoscop zilnic, 22 iunie 2016. Taurii viseaza la o mica vacanta

Horoscop zilnic, 22 iunie 2016. Nativii din Taur tanjesc la o vacanta petrecuta in natura, iar Varsatorii gasesc o cale sa-si recupereze o datorie.

Horoscop zilnic, 21 iunie 2016: Leilor li se propune o functie inalta la care nici nu indrazneau sa viseze

Horoscop zilnic, 21 iunie 2016: Leilor li se propune o functie inalta la care nici nu indrazneau sa viseze, gemenii isi imbunatatesc pozitia in grupul din care fac parte, balantele reusesc sa imbunatateasca planurile profesionale, iar capricornii beneficiaza de energie maxima.

Horoscop zilnic, 23 iunie. Zi importanta pe plan profesional

Berbec Esti hotarat sa faci curatenie in toate relatiile de prietenie sau protectorat si chiar daca mai oscilezi, razele astrelor te vor impinge puternic de la spate sa faci ce trebuie. Pare neclar cine.

HOROSCOP 24 iunie. Taurii vor primi bani din senin

Horoscop maine, 24 iunie. Taurii vor primi bani din senin, iar Sagetatorii vor avea o idee stralucitoare. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

incepe constituirea consiliilor. Noii consilieri judeteni sunt convocati in 24 iunie, cei locali, incepand din 22 iunie

Noii consilieri judeteni validati de partide vor depune juramantul vineri, 24 iunie, conform ordinului prefectului emis la sfarsitul saptamanii trecute. Constituirea consiliilor locale incepe din 22 iunie.

Oracolscop Astrocafe.ro. Mesajele Enchanted Map pentru perioada 20-26 iunie 2016

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol Enchanted Map- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )