Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop zilnic, 4 iulie 2015: Racul intampina greutati in amor

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 4 iulie 2015: Racul intampina greutati in amor

Horoscop zilnic, 4 iulie 2015. Comunicarea nu functioneaza la cote inalte astazi. Unii nativi au probleme la locul de munca. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 3 iulie 2015: Balantele au probleme de sanatate

Horoscop zilnic, 2 iulie 2015. Nativii experimenteaza astazi un adevarat carusel de emotii. Se anunta o zi intensa.

Horoscop zilnic, 2 iulie 2015. Balantele fac excese alimentare

Horoscop zilnic, 2 iulie 2015. Nativii din Gemeni se confrunta cu dificultati pe care nu stiu cum sa le rezolve, in timp ce Balantele se resimt din cauza problemelor alimentare.

Horoscop zilnic, 1 iulie 2015. Berbecii trebuie sa se fereasca de profitori

Horoscop zilnic, 1 iulie 2015. Nativii din Fecioara cheltuiesc prea multi bani pe lucruri inutile, in timp ce Berbecii doresc sa faca investitii, dar se lovesc de persoane care spera sa aiba ceva de castigat de pe urma lor.

Horoscop lunar IULIE 2015

Iata ce va rezerva astrele pentru luna iulie 2015, potrivit Astrocafe. ro. Berbec Este o luna in care, starile tale de spirit vor fluctua mult. Din primele zile ale lunii este bine sa iti programezi atent.

HOROSCOP RAC iulie 2015. Decizii radicale in plan personal si profesional

In luna iulie, pasiunea si determinarea pentru indeplinirea unui obiectiv te vor face sa ai succes si sa atragi oameni influenti care sa te sustina.

HOROSCOP LEU iulie 2015. Multa munca si planuri de viitor

Vei munci mult pe tot parcursul lunii iulie. Chiar daca cei mai multi oameni isi vor lua concediu si vor pleca din oras, tu vei ramane la serviciu.

HOROSCOP FECIOARA iulie 2015. Distractie si activitate intensa in plan social

In luna iulie, vei avea o viata sociala foarte activa. Vei primi multe invitatii la evenimente la care te vei distra de minune. in plus, vei trai cele mai romantice momente de pe parcursul anului.

HOROSCOP BALANTA iulie 2015. Atentie indreptata catre cariera si momente frumoase cu prietenii

Primele trei saptamani din luna iulie vor fi foarte importante pentru cariera ta. Daca iti doresti sa fii promovata) sau sa obtii un alt loc de munca, aceasta va fi perioada in care va trebui sa muncesti din greu sau sa trimiti CV-uri.

HOROSCOP SCORPION iulie 2015. Schimbare in bine in cariera si o mica escapada

In luna iulie, va aparea o schimbare in bine in cariera, datorita performantei de care ai dat si continui sa dai dovada. Vei fi promovata), vei primi o marire de salariu sau o oferta de munca cu un salariu mai mare.

HOROSCOP iulie 2015 pentru BALANTA. Atentie indreptata catre cariera si momente frumoase cu prietenii

Primele trei saptamani din luna iulie vor fi foarte importante pentru cariera ta. Daca iti doresti sa fii promovata) sau sa obtii un alt loc de munca, aceasta va fi perioada in care va trebui sa muncesti din greu sau sa trimiti CV-uri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )