Libnet.ro
UNICEF

07:30

Horoscop zilnic, 5 mai 2015. Fecioarele vor sansa unui nou inceput

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 5 mai 2015. Fecioarele vor sansa unui nou inceput

Horoscop zilnic, 5 mai 2015. O zi in care nativii din Capricorn realizeaza ca partenerul de viata nu se implica in relatia de cuplu asa cum si-ar dori, iar Fecioarele viseaza sa aiba parte de noi provocari. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 3 mai 2015. Pestii uita de promisiunile facute prietenilor

Horoscop zilnic, 3 mai 2015. Se anunta o zi destul de complicata pentru Fecioare, dar si pentru Pesti. Daca primii nu se pot abtine sa le faca reprosuri celor din jur, nativii din Pesti nu-si vor onora promisiunile facute amicilor.

Horoscop zilnic, 4 mai 2015. Pestii sunt invidiati pentru rezultatele profesionale

Horoscop zilnic, 4 mai 2015. Taurii fac eforturi pentru a putea sa calatoreasca mai mult anul acesta, in timp ce Pestilor nu le merge prea bine in relatia de cuplu, dar exceleaza pe plan profesional.

Horoscop zilnic, 2 mai 2015. Berbecii sunt rasfatati de persoana iubita

Horoscop zilnic, 2 mai 2015. Nativii din Berbec sunt sustinuti pe toate planurile de partenerii de viata, in timp ce Leii viseaza cu ochii deschisi la cateva zile de vacanta.

Horoscop lunar MAI 2015

Iata ce va rezerva astrele pentru luna mai 2015, potrivit Astrocafe. ro. Berbec in prima parte a lunii ai sanse de a castiga bani de pe urma eforturilor depuse in segmentul profesional in care activezi.

Depunerea cererilor pentru depozitare privata a carnii de porc, suspendata pentru 2-8 mai 2015

Depunerea cererilor pentru depozitare privata a carnii de porc se suspenda pentru perioada cuprinsa intre 2 si 8 mai 2015, iar cele inregistrate incepand cu 29 aprilie sunt respinse, potrivit unui comunicat remis redactiei de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

HOROSCOP 4 mai: Luam decizii importante si ne facem planuri de vacanta

Horoscop zilnic 4 mai. Berbecii si taurii iau decizii importante in viata profesionala sau personala, iar fecioarele si pestii isi fac planuri de vacanta.

HOROSCOP 3 mai: Planuri de calatorii si succes in cariera

Horoscop zilnic 3 mai. Taurii si racii isi fac planuri pentru calatoriile din viitorul apropiat, iar gemenii si balantele au succes in plan profesional.

Problema Termoficarii si a Eficientei energetice se va discuta la Targul RoEnergy Bucuresti

In perioada 6 - 8 mai 2015, in Complexul expozitional Romexpo, pavilion D2, va avea loc cea de-a cincea editie a Targului International de Energii Regenerabile si Eficienta Energetica RoEnergy, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )