Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop zilnic, 6 septembrie 2016: Capricornii isi dau intalnire cu o fosta iubire

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 6 septembrie 2016: Capricornii isi dau intalnire cu o fosta iubire

Horoscop zilnic, 6 septembrie 2016: Fecioarele au parte de surprize la locul de munca, Sagetatorii au parte de colaborari avantajoase, iar Pestii recipereaza timpul pierdut si finalizati o gramada de activitati. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 5 septembrie 2016. Varsatorii ii ajuta pe cei care i-au criticat

Horoscop zilnic, 5 septembrie 2016. Taurii sunt sprijiniti de o ruda prin alianta, in timp ce nativii din Varsator le ofera ajutor unor persoane care i-au criticat de cate ori au avut ocazia.

Horoscop zilnic, 4 septembrie 2016. Leii au nevoie de mai multa odihna

Horoscop zilnic, 4 septembrie 2016. Nativii din Berbec au discutii aprinse cu persoana iubita din cauza cheltuielilor, iar Leii se simt obositi din cauza unei posibile viroze.

Horoscop zilnic, 3 septembrie 2016. Balantele viseaza la o petrecere iesita din comun

Horoscop zilnic, 3 septembrie 2016. in timp ce Varsatorii cauta noi tipuri de distractie si Balantele au chef de o petrecere cu adevarat deosebita, Taurii sunt criticati de partenerii de cuplu fara motive cu adevarat serioase.

Horoscop zilnic, 5 septembrie. Azi nu le poti intra in gratii Balantelor

Berbec in prima parte a zilei poti pune la punct detalii ale colaborarilor in care esti implicat sau detalii privitoare la relatia cu partenerul de viata ti de afaceri. Chiar daca exista tensiuni.

Ce-ti rezerva astrele pe plan financiar in luna septembrie 2016

Afla cum stai cu finantele in prima luna a toamnei! Unii nativi din zodiac, cand trag linii dupa cheltuielile din vara, observa ceva probleme cu banii, in schimb altii isi revin spectaculos pe plan financiar.

MACRO NEWSLETTER 2 septembrie 2016

Creditul acordat rezidentilor din Cehia si-a temperat cresterea anuala si in iulie 2016 pana la 7,1%, de la 7,3% in luna precedenta, pe fondul unei noi cresteri lunare de 0,9%.

Ce-ti rezerva astrele in saptamana 2-8 septembrie 2016

Daca unele zodii vor avea parte de bani in urmatoarea saptamana, altele, vor sta mai bine la capitolul sanatate si dragoste. Descopera ce-ti rezerva astrele in dragoste, sanatate, familie si bani in urmatoarea perioada!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )