Libnet.ro
UNICEF

19:00

Horoscopul dragostei, in perioada 13 - 19 iulie! Care este cea mai norocoasa zodie

Antena3 Antena3,
Horoscopul dragostei, in perioada 13 - 19 iulie! Care este cea mai norocoasa zodie

Camelia Patrascanu va prezinta horoscopul dragostei pentru saptamana 13 - 19 iulie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. Fecioarele regreta greselile din trecut, iar gemenii vor mai multa libertate. continuă pe Antena3

Horoscopul carierei, in perioada 13 - 19 iulie! Cine castiga cei mai multi bani

Camelia Patrascanu va prezinta horoscopul in materie de bani si cariera pentru saptamana 13- 19 iulie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. Aflati toate detaliile despre fiecare zodie in parte.

Horoscopul sanatatii pentru saptamana 13 - 19 iulie! Care sunt zodiile care se vor simti cel mai bine

Camelia Patrascanu va prezinta horoscopul sanatatii pentru saptamana 13 - 19 iulie, la emisiunea Star Zodiac, de la Antena Stars. O saptamana care ne invata sa comunicam mai bine cu cei dragi. Avem.

Utile: Scapa de pietrele la rinichi in zece zile; Vindeca migrenele cu apa. Afla care este metoda; Te bronzezi repede cu un ingredient din bucatarie

Alimente pentru un ficat sanatos. Ficatul seamana cu un sistem de filtrare care aduna toate toxinele nocive pentru organism. De aceea este indicat. Ce sa nu faci niciodata pe canicula. Canicula este partea neplacuta a verii, insa nu inseamna ca trebuie sa o lasi sa te afecteze. Vezi ce sa nu faci niciodata.

Regizorul filmului TED 2, pus la zid. Care este motivul si cum se apara regizorul

Regizorul filmului Ted 2, Seth MacFarlane, a fost blamat de mai multe voci pentru o scena in care protagonistii merg la un stand up comedy unde se fac glume in privinta atacului terorist de la redactia publicatiei franceze Charlie Hebdo. Regizorul peliculei a spus ca nu a facut filmul ca sa socheze audienta si nu a vrut sa jigneasca pe nimeni, .

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Care este rata de promovare dupa contestatii

UPDATE - Ministrul Educatiei, Sorin Mihai Cimpeanu, a anuntat ca rata de promovare a Bacalaureatului, dupa rezolvarea contestatiilor, este de 67,9%. Potrivit ministrului, in urma contestatiilor s-a inregistrat.

Ponta AMANA majorarea indemnizatiilor la demnitari. Care este motivul

Guvernul va amana majorarea indemnizatiilor pentru demnitari, a anuntat premierul Ponta, spunand ca el nu a fost de acord cu aceasta crestere, dar ca stia ca masura este agreata si de presedintele Klaus Iohannis.

Putina branza cu folclor pentru primarul care este VIDEO

In editia de joi a emisiunii Se intampla in Romania, realizata de Maria Coman, a existat si un moment amuzant, gratie colegilor din regie. Despre ce este vorba, vedeti in materialul urmator. Marian.

Un site romanesc care difuza filme online, iNCHIS. Care este motivul

Site-ul romanesc serialepenet. ro, care oferea utilizatorilor seriale si filme online, a fost inchis pentru frauda informatica de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )