Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscopul lunii septembrie 2015. Cine va excela in plan profesional si care sunt nativii ghinionisti in dragoste

Adevărul Adevărul,
Horoscopul lunii septembrie 2015. Cine va excela in plan profesional si care sunt nativii ghinionisti in dragoste

Horoscopul lunii septembrie 2015. Prima luna de toamna aduce vesti extrem de bune pentru o parte dintre nativi, printre care Berbeci si Lei, dar nu la fel de incurajatoare pentru cei mai putin favorizati de astre, cum ar fi Scorpionii si Gemenii. continuă pe Adevărul

Horoscopul zilei - 27 august. Joi, schimbari radicale pe plan profesional, financiar si amoros

Zi de joi plina de evenimente neasteptate si de schimbari radicale pe plan profesional, financiar si amoros, pentru toti nativii zodiacului. BERBEC horoscopul zilei de joi, 27 augustZi de joi agitata pentru nativii.

Horoscop complet septembrie 2015. Care sunt cele mai norocoase zile la bani si in dragoste, pentru fiecare zodie

Luna septembrie a lui 2015 se anutna a fi una dintre cele mai bogate in evenimente decisive pe plan financiar si amoros pentru toti nativii zodiacului. Mai precis, o mare parte a lunii septembrie este dictata, din punct d.

Festivalul Sinaia Forever, in primul weekend al lunii septembrie. Patru anotimpuri simultan in Perla Carpatilor

Unul dintre cele mai frumoase festivaluri din Prahova, Sinaia Forever, va fi, in acest an mai devreme decat ne-am obisnuit, in primul weekend al lunii septembrie. Conceptul, mereu altul in fiecare an, este, in 2015, cele patru anotimpuri.

Piata Sfatului scapa de santier la finele lunii septembrie

Lucrarile au durat toate vara pentru ca s-au efectuat pe bucati pentru a nu fi nevoie de inchiderea Pietei Sfatului. Peste o luna santierul va lua sfarsit.

Premierul Aleksandar Vucic: in Serbia ar putea avea loc alegeri anticipate. Decizia va fi anuntata pana la sfarsitul lunii septembrie

Premierul sarb, Aleksandar Vucic, a anuntat miercuri ca exista posibilitatea ca guvernul sau sa convoace alegeri anticipate, informeaza Reuters. Fara a preciza motivele acestei decizii, Vucic a spus ca o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )