Libnet.ro
UNICEF

09:00

Horoscopul sexual al lunii septembrie 2013

Antena3 Antena3,
Horoscopul sexual al lunii septembrie 2013

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere sexual pentru luna septembrie 2013. Berbec Luna septembrie se anunta foarte plina. Ai grija de aspectul tau exterior mergi la sala, faci miscare) si rezultatele se. continuă pe Antena3

Horoscopul lunii septembrie 2013

Iata horoscopul lunii septembrie prezentat de Astrocafe. ro. Berbecin prima parte a lunii se intrezaresc multe activitati la serviciu, dar va fi nevoie sa te descurci si cu treburile de rutina ale casei.

Stramosul stiloului este exponatul lunii septembrie la Muzeul de Istorie

Stylus stilou antic este exponatul lunii la Muzeul de Istorie si Arheologie din incinta parcului Monumentului din municipiul Tulcea. Tulcenii, dar si turistii sunt invitati sa admire un instrument de scris din perioada romana.

MACRO NEWSLETTER: 2 septembrie 2013

Creditul total din Brazilia si-a temperat cresterea anuala in iulie 2013 pana la 16,1%, de la 16,4% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 0,6%.

CERN isi deschide portile catre public pe 28-29 Septembrie 2013

Peste o luna de zile, publicul larg are o sansa rara de a vizita laboratorul european de fizica particulelor, CERN, de la Geneva pentru un weekend intreg. intre altele, veti putea vedea faimosul accelerator de particule LHC, cele patru detectoare de particule, supercomputerele.

Rezultate Bacalaureat - septembrie 2013: doar 20,1% dintre candidati au reusit sa treaca de examenul maturitatii

Daca si-a imaginat cineva ca dupa rezultatele foarte bune din vara, la Bacalaureatul de toamna va fi la fel, s-a inselat amarnic. Rezultatele sunt foarte slabe, Galatiul fiind sub media nationala. Nu trebuie insa sa ne facem griji pentru ca vorbim despre candidati slabi, care abia au promovat corigentele.

Emisiunea din data de Duminica, 01 Septembrie 2013

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )