Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un hot de telefoane din China i-a trimis proprietarului furat lista de 1.000 de contacte scrisa pe hartie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un hot de telefoane din China i-a trimis proprietarului furat lista de 1.000 de contacte scrisa pe hartie

Un hot de telefoane a copiat cu multa rabdare pe 11 coli de hartie o lista lunga de contacte inregistrate intr-un iPhone pe care l-a furat, dupa care le-a trimis prin posta proprietarului sau, transmite Mediafax, care citeaza agentia de presa China Noua. continuă pe Wall-Street Ro

Carnea de porc s-ar putea scumpi din cauza cererii din China.

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) si institutia similara din China vor semna, cu prilejul vizitei premierului Li Keqiang in Romania, doua protocoale ce vizeaza exporturi de carne de porc congelata si de bovine pentru reproductie. Potentialele comenzi ale companiilor din China ar urma sa mareasca cererea de carne de porc, in conditiile in care, de la 1 ianuarie 2014, piata comunitara se va deschide livrarilor de carne de porc din Romania. Acestea .

Bobby Paunescu, afaceri cu a patra companie eoliana din China.

Luni, 25 noiembrie, incepe vizita oficiala, in Romania, a premierului chinez, Li Keqiang, acesta fiind insotit de o importanta delegatie guvernamentala si de oameni de afaceri. In contextul vizitei vor fi semnate mai multe documente de cooperare bilaterala in domeniile energiei printre care se numara si acordul dintre compania China Ming Yang Wind Power Group Limited si firma condusa de Bobby Paunescu, Romanian Paunescu Corporation. Acordul vizeaza realizarea unor investitii in centrale .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )