Libnet.ro
UNICEF

09:00

HOT! Younha lanseaza doua clipuri, pentru piesele Not There si Believed In Time + mini albumul Subsonic!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Younha lanseaza doua clipuri, pentru piesele Not There si Believed In Time + mini albumul Subsonic!

Fani kpop, se pare ca sarbatorile vin mai devreme pentru voi! Una dintre cele mai active artiste in ultimul an ne ofera trei surprize dintr-o lovitura si anume doua videoclipuri noi-noute, pentru piesele Not There si Believed In Time, plus noul sau mini albumul spre ascultare, intitulat Subsonic. Noul EP al artistei a fost lansat . continuă pe Devorator Monden

HOT! Akcent lanseaza un nou clip, pentru piesa Lacrimi curg!

Akcent lanseaza Lacrimi curg, primul single si videoclip in limba romana in noua formula, ce promite sa devina hit in scurt timp! Lacrimi curg este promovat de casa de discuri Roton si vine cu o noua atitudine, cu trupa live, cu un scenariu bine gandit, o poveste tensionata cu scene de dragoste, lumini obscure, pistoale .

Tamar Braxton lanseaza doua videoclipuri dintr-un foc, pentru piesele All The Way Home si She Can Have You!

Craciunul a venit mai devreme pentru fanii artistei. Tamar Braxton le-a oferit nu mai putin de doua videoclipuri care au fost lansate in aceeasi zi. Piesa All The Way Home este cel de-al treilea single extras de pe albumul Love And War lansat in septembrie in timp ce She Can Have You este inclusa pe .

HOT! INNA lanseaza la inceputul anului o noua piesa cu Pitbull!

Inna va incepe anul 2014 in forta. In luna ianuarie, artista va lansa o noua piesa cu rapperul american Pitbull. Track-ul a fost inregistrata zilele trecute de catre cei doi artisti in SUA! Aceasta este cea de-a doua colaborare a rapperului american cu Inna, dupa All the things you do, melodie care a fost inclusa .

HOT! T-ara lanseaza 2 videoclipuri pentru noua piesa Do You Know Me?!

Cele sase membre ale formatiei sud-coreene le-au oferit fanilor posibilitatea ca pe 1 decembrie sa se delecteze pentru prima data cu clipul piesei Do You Know Me?, acesta fiind dezvaluit in cadrul unui eveniment live. Acum cateva ore insa contul de Youtube al labelului KT Music a preluat clipul si l-a incarcat pe pagina sa.

HOT! Doddy lanseaza un nou single, Iubire sau razboi, alaturi de Ana si Puya!

Doddy, unul dintre cei mai talentati tineri rapperi romani, lanseaza noul sau single, Iubire sau razboi. Piesa este o coproductie MusicExpertCompany MediaPro Music si reprezinta in acelasi timp o colaborare a lui Doddy cu Ana, avandu-l drept special guest pe Puya! Single-ul prezinta povestea duelului din cadrul cuplului pe care barbatul si femeia .

HOT! Glorya lanseaza primul single in limba romana: Nu-mi pasa! Vezi aici clipul piesei!

Glorya, artista care a dat lovitura, acum o luna, cu unul dintre cele mai sexy videoclipuri din Romania, revine cu un nou hit Nu-mi pasa. Daca single-ul Casi Casi este unul in limba spaniola, cu influente de raggaeton, iata ca frumoasa constanteanca se intrece pe sine, prin lansarea unuia in limba romana, in stil rap.

CRJ lanseaza aplicatia anticoruptie pentru smartphone si tableta.

Centrul de Resurse Juridice CRJ) lanseaza, luni, de Ziua Internationala Anticoruptie, aplicatia pentru telefoane inteligente si tablete, care te ajuta sa raportezi in timp real un act de coruptie. Aplicatia InfoCoruptie a fost realizata in cadrul proiectului ONG-urile, actori cheie in monitorizarea si implimentarea Strategiei Nationale Anticoruptie 2012 2015. Proiectul este implimentat de Centrul de Resurse Juridice, finantat de Fondul pentru Inovare Civica, un program .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )