Libnet.ro
UNICEF

08:30

Hotararea e definitiva si irevocabila. Guvernul Romaniei trebuie sa plateasca, pe loc, 10 milioane de euro

Antena3 Antena3,
Hotararea e definitiva si irevocabila. Guvernul Romaniei trebuie sa plateasca, pe loc, 10 milioane de euro

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca Guvernul trebuie sa plateasca, pe loc, 10 milioane de Euro pentru nava Rostock, scufundata pe canalul navigabil al Dunarii. Hotararea este definitiva si irevocabila. continuă pe Antena3

Victor Ponta: A venit hotararea definitiva, irevocabila - trebuie sa dam zece milioane de euro pentru nava Rostock

Romania trebuie sa achite suma de zece milioane de euro pentru scoaterea navei Rostock, esuata in 1991 in Canalul Sulina, a declarat luni premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Victor Ponta: Trebuie sa dam pe loc 10 milioane de euro pentru nava Rostock, hotararea e definitiva si irevocabila

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca Guvernul trebuie sa plateasca, pe loc, 10 milioane de euro pentru nava Rostock, esuata in 1991 pe canalul navigabil al Dunarii, ca urmare a unei hotarari definitive si irevocabile, transmite Mediafax.

Ponta: Trebuie sa dam pe loc 10 mil. Euro pentru nava Rostock. ...

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca Guvernul trebuie sa plateasca, pe loc, 10 milioane de Euro pentru nava Rostock, scufundata pe canalul navigabil al Dunarii, ca urmare a unei hotarari definitive si irevocabile, potrivit Mediafax. Azi mi-a venit hotararea definitiva, irevocabila: trebuie sa dam 10 milioane de Euro pentru nava Rostock. Eu uitasem de nava Rostock . ) Este o nava care s-a scufundat pe canalul navigabil, a fost scoasa, cu chiu cu vai, de o firma, nu mai stiu exact cand .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )