Libnet.ro
UNICEF

09:00

Hotelurile din Poiana Brasov ofera reduceri pentru cei cu numele Andrei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Hotelurile din Poiana Brasov ofera reduceri pentru cei cu numele Andrei

Oferta este valabila doar in minivacanta de 1 Decembrie Mai multe hoteluri si pensiuni din Poiana Brasov s-au pregatit de minivacanta de 1 Decembrie cu oferte speciale adresate celor care poarta numele de Andrei, acestia urmand sa beneficieze de reduceri atat la restaurant, cat si la cazare. continuă pe Ziarul Bursa

Stelian Fedorca, secretar de stat in Ministerul Educatiei: Elevii au venit la scoala profesionala sa invete meserie, nu pentru cei 200 de lei

Secretarul de stat in Ministerul Educatiei Stelian Fedorca a declarat sambata ca scoala profesionala are peste 12. 000 de elevi, iar acestia au venit ca sa invete o meserie, si nu pentru cei 200 de lei pe care ii da Ministerul Educatiei, pentru ca sunt locuri unde angajatorul ofera in plus 200 de lei, masa si transport, potrivit Mediafax.

Black Friday 2012: VEZI lista magazinelor care ofera reduceri de Vinerea Neagra

Romanii au luat cu asalt siteurile cu reduceri, de Black Friday. Numeroase portaluri erau deja blocate inainte de miezul noptii sau se incarcau cu greutate din cauza numarului mare de accesari. Black Friday este.

ATELIERE pentru cei mici, CONFERINTE pentru cei mari si SPECTACOLE pentru toate varstele, la ...

Festivalul International al Teatrului de Animatie BUCURII PENTRU COPII. SPECTACOLE DE COLECTIE editia a 8-a, 22 noiembrie - 1 decembrie 2012, va asteapta la o saptamana plina de evenimente. In cea de-a doua saptamana a festivalului, publicul larg este invitat la spectacole de teatru dedicate atat copiilor cat si adultilor, ateliere educative menite sa stimuleze creativitatea celor mici, conferinte care vor incerca sa raspunda la intrebari esentiale legate de teatrul pentru copii si .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )