Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hrebenciuc, audiat la DNA Brasov in dosarul retrocedarilor ilegale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hrebenciuc, audiat la DNA Brasov in dosarul retrocedarilor ilegale

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a fost adus la DNA Brasov insotit de jandarmi, el spunand ca nu stie in ce calitate a fost chemat acolo unde au loc audieri in dosarul privind retrocedari ilegale de terenuri. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE 1: Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta, a fost la DNA Brasov in dosarul retrocedarilor

Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta si sef al senatorilor PSD, este audiat miercuri la DNA Brasov, potrivit RTV. Sarbu este audiat in dosarul retrocedarilor ilegale, in care mai este implicat si parlamentarul PSD Ioan Adam. Ilie Sarbu a ajuns la DNA Brasov in jurul orei 10. Potrivit unui comunicat DNA, procurorii beneficiaza in acest dosar de sprijinul SRI. Ora 11. 45: Ilie Sarbu a plecat de la DNA. Intrebat de ziaristi ce a discutat cu procurorii, Sarbu a raspuns ca nu a fost audiat si ca nu vrea sa faca declaratii, potrivit AgerpresVom reveni cu amanunte.

Hrebenciuc a fost audiat la DNA Brasov in dosarul retrocedarilor ilegale

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a fost adus la DNA Brasov insotit de jandarmi, el spunand ca nu stie in ce calitate a fost chemat acolo unde au loc audieri in dosarul privind retrocedari ilegale de terenuri.

Deputatul PSD Ioan Adam, audiat la DNA Brasov in dosarul retrocedarilor ilegale

Deputatul PSD Ioan Adam a fost audiat, miercuri dimineata, de procurorii DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri in care sunt vizati si magistrati, intre care sotia sa.

UPDATE. Ilie Sarbu si Viorel Hrebenciuc URMARITI PENAL in dosarul retrocedarilor ilegale de DNA Brasov

Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, a ajuns, miercuri dimineata, alaturi de un avocat, la DNA Brasov, unde au loc audieri intr-un dosar privind retrocedari ilegale de terenuri in care sunt vizati magistrati si doi avocati, unul dintre ei fiind deputatul PSD Ioan Adam. Sarbu ar fi urmarit penal.

Dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. CSM a avizat arestarea a trei judecatori. Ilie Sarbu, urmarit penal. Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA Brasov

UPDATE - Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a ajuns la DNA Brasov, cu o masina a Jandarmeriei si insotit de anchetatori. Hrebenciuc a declarat ca nu stie in ce calitate a fost chemat la DNA, unde au loc audieri.

Dosarul retrocedarilor ilegale. Printul Paul si printesa Lia ar urma sa fie audiati la DNA

Surse judiciare, citate de Mediafax, arata ca printul Paul si printesa Lia ar urma sa fie audiati si ei, miercuri, la DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri in care sunt implicati mai multi magistrati, precum si Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc si deputatul PSD Ioan Adam.

VIDEO. Dosarul retrocedarilor ilegale. Printul Paul si printesa Lia urmeaza sa fie audiati la DNA

Surse judiciare arata ca printul Paul si printesa Lia ar urma sa fie audiati si ei, miercuri, la DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri in care sunt implicati mai multi magistrati, precum si Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc si deputatul PSD Ioan Adam.

Dosarul retrocedarilor ilegale. Printul Paul si printesa Lia au ajuns la DNA Brasov, pentru a fi audiati

Update -Printul Paul si printesa Lia au ajuns, miercuri seara, la DNA Brasov, pentru a fi audiati in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri in care sunt vizati mai multi judecatori, senatorul Ilie.

Cine este deputatul Ioan Adam, din dosarul retrocedarilor ilegale

Numele deputatului Ioan Adam si cel al sotiei acestuia, Roxana Adam, apar in dosarul retrocedarilor ilegale. Ioan Adam este unul dintre cei doi deputati PSD de Brasov care au sustinut initiativa legislativa care legalizeaza defrisarile si trecerea padurilor private in intravilan in interesul unor afaceri imobiliare.

Printul Paul si Printesa Lia au ajuns la DNA Brasov, pentru audieri in dosarul retrocedarilor ilegale

PrintulPaul si printesa Lia au ajuns, miercuri seara, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Brasov, unde vor fi audiati in dosarul retrocedarilor ilegale, relateazaB1 TV. Cei doi sunt.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )