Libnet.ro
UNICEF

08:30

HSBC si-a dezvaluit prezenta in actionariatul SIF Oltenia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
HSBC si-a dezvaluit prezenta in actionariatul SIF Oltenia

Grupul britanic HSBC a raportat, ieri, ca a depasit pragul de detinere de 5% din actiunile SIF Oltenia, pe 8 mai ajungand la 5,02%), dar ca a revenit in limita legala, in ziua urmatoare, potrivit unor rapoarte transmise, ieri, la inceputul si la finalul sedintei de tranzactionare. continuă pe Ziarul Bursa

Britanicii de la HSBC au ajuns la 5% din SIF Oltenia

Grupul britanic HSBC Holdings, cea mai mare banca europeana dupa active, a acumulat o participatie de 5,02% din actiunile SIF Oltenia SIF5), potrivit unui anunt publicat miercuri pe platforma Bursei de la Bucuresti.

Grupul britanic HSBC a acumulat 5% din actiunile SIF Oltenia

Grupul britanic HSBC Holdings, cea mai mare banca europeana in functie de valoarea activelor, a acumulat o participatie de 5,02% din actiunile SIF Oltenia SIF5), potrivit unui anunt publicat miercuri pe platforma Bursei de la Bucuresti.

Deal-urile cu SIF Oltenia si Rompetrol Rafinare au salvat rulajul

Bursa de Valori Bucuresti a inchis in scadere cu 0,11%, dupa o sedinta cu volume reduse in cazul majoritatii actiunilor, lichiditatea fiind sustinuta mai ales de transferuri de tip deal cu titluri SIF Oltenia SIF5) si Rompetrol Rafinare RRC), care au acoperit doua treimi din volumul tranzactionat pe BVB.

Cineva iese de la SIF Oltenia. Erste?

Un pachet de 4,82% din SIF Oltenia a fost transferat, ieri, in cadrul a trei deal-uri, care au insumat 56 de milioane de lei 12,4 milioane de lei), dar partile implicate in tranzactii bineinteles ca nu erau cunoscute, ieri, la inchiderea editiei.

Deal cu aproape 5% din actiunile SIF Oltenia

Trei tranzactii de tip deal au fost incheiate astazi cu 4,82% din capitalul social al SIF Oltenia simbol SIF5), reprezentand 28 milioane de actiuni, pentru o suma totala de 56 milioane lei. Ultima operatiune a fost incheiata la ora 12:54.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )