Libnet.ro
UNICEF

07:30

HTC One M9, lansat oficial, este mai scump decat te-ai astepta

Playtech Playtech,
HTC One M9, lansat oficial, este mai scump decat te-ai astepta

Cel putin in Taiwan, HTC One M9 trebuia sa fie lansat oficial de cateva zile. Dupa o scurta amanare, evenimentul mult asteptat a avut loc astazi. Cei de la HTC au anuntat anul acesta la MWC un nou varf de gama din seria One. Dupa M7 si M8 a venit randul noului HTC One M9 []. continuă pe Playtech

HTC One M9 a fost lansat in magazine, dar pretul e mai mare decat credeai

Oficialii companiei HTC au anuntat pe pagina de Facebook HTC Taiwan ca HTC One M9 poate fi cumparat deja, in doua versiuni, dar pretul s-ar putea sa fie mai mare decat te astepti.

Samsung a lansat oficial in Romania, smartphone-ul Galaxy S6 si varianta curbata S6 Edge: Telefoanele, disponibile de la jumatatea lui aprilie

Samsung a lansat oficial in Romania, smartphone-ul Galaxy S6 si varianta curbata S6 Edge, cu ecranul curbat pe ambele parti. Preturile pornesc de la aproximativ 3. 300 lei pentru S6 si ajung la 4. 800 lei pentru S6.

Samsung Galaxy S6, lansat oficial in Romania: Ce oferta are cel mai mare operator din Romania

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge au fost lansate oficial in Romania pe 17 martie. Acestea vor fi disponibile la Orange lao oferta speciala de precomanda. Totusi, nu va lipsi nici din oferta celorlalti operatori. Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge au fost lansate ieri, iarOrange anunta o oferta speciala pentru orice [].

Battlefield Hardline s-a lansat oficial impreuna cu un nou trailer [VIDEO]

Cei care asteptau cu entuziasm sa puna mana pe noul Battlefield Hardline, se pot in sfarsit bucura de lansarea oficiala a respectivului shooter. intre versiunile anuale de Call of Duty, se lanseaza de fiecare data si un nou Battlefield. Fiecare serie are fanii sai, dar cei mai multi pasionati de FPS-uri le joaca pe amandoua.

GALERIE FOTO: Cum arata cel mai scump Apple Watch, placat cu aur si diamante

Apple Watch Edition nu este cea mai scumpa versiune a celui mai recent smartwatch de pe piata de profil. Suma de 10. 000 de dolari o sa para maruntis pe langa 115. 000 de dolari, suma pe care trebuie sa o achitati daca va doriti modelul Brikk Lux Watch Omni, se arata intr-un material al publicatiei stadt-bremerhaven. de.

De zeci de ori mai scump: produse romanesti, de vanzare la straini

Zacusca romaneasca de peste 60 de lei, o punga de pufuleti de 30 de lei sau un borcanel de magiun de Raureni la doar 25 de lei. Transportul nu este inclus, insa aceste preturi se pare ca sunt acceptate si chiar savurate!) de straini sau de romanii de peste hotare.

Cel mai scump Apple Watch costa 115.000 de dolari Brikk Lux Watch Omni

Apple Watch Edition nu este nici pe departe cea mai scumpa varianta a smartwatch-ului Apple. Acea distinctie o primeste Brikk Lux Watch Omni de 115. 000 dolari. in cazul in care suma de 10. 000 de dolari investita intr-un Apple Watch vi s-a parut absurda, cu siguranta nu veti empatiza cu cateva variante multe mai ostentative ale [].

Oficial: Cele mai ample exercitii militare ale Norvegiei nu reprezinta o amenintare pentru Rusia

In ultimele 10 zile, Norvegia a sustinut cele mai ample exercitii militare din ultimele decenii, in regiunea nordica Finmark. Norvegia a suspendat orice tip de colaborare militara cu Moscova in martie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )