Libnet.ro
UNICEF

10:30

Huffington Post: Elena Udrea, Ioan Rus, Ion Tiriac si Gerhard Schroder, implicati in dosarul EADS

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Huffington Post: Elena Udrea, Ioan Rus, Ion Tiriac si Gerhard Schroder, implicati in dosarul EADS

Elena, Udrea, Ion Tiriac, Ioan Rus, precum si oameni importanti din Germania, precum fostul cancelar Gerhard Schroder, ar fi implicati in dosarul EADS, scrie jurnalistul Vlad Georgescu pentru editia germana a publicatiei Huffington Post, intr-un amplu articol publicat pe 25 octombrie. continuă pe Ziarul Bursa

Huffington Post: Elena Udrea, Ioan Rus, Ion Tiriac, Gerhard Schroder, implicati in afacerea EADS. Coruptia din Romania a ajuns si in Germania

Huffington Post, editia online in limba germana, a publicat un amplu articol despre afacerea EADS din Romania. Afirma ca fostul cancelar german Gerhard Schroder a fost implicat in semnarea contractului, iar din Romania mai sunt implicati Elena Udrea, ministrul Ioan Rus, dar si omul de afaceri Ion Tiriac.

Huffington Post: Coruptia din Romania a ajuns si-n Germania. Gerhard Schroder, Tiriac, Ioan Rus si Udrea, pomeniti in afacerea EADS

Huffington Post, editia online in limba germana, a publicat un amplu articol despre afacerea EADS din Romania, sub semnatura freelancerului de origine romana Vlad Georgescu. in material se arata ca fostul cancelar german Gerhard Schroder a fost implicat in semnarea contractului, iar din Romania mai sunt implicati Elena Udrea, ministrul Ioan Rus, dar si omul de afaceri Ion Tiriac.

Huffington Post Germania: Elena Udrea, Ioan Rus si Gerhard Schroder ar fi implicati in dosarul EADS

Jurnalistul Vlad Georgescu de la editia in limba germana a site-ului Huffington Post a publicat un articol despre dosarul de coruptie EADS. Ziaristul scriu despre implicarea in semnarea acestui contract a fostului cancelar german Gerhard Schroder, a Elenei Udrea, dar si a ministrului Ioan Rus, potrivit Digi 24.

Elena Udrea: Nu am nicio implicare in dosarele Microsoft si EADS/ Cred ca in campanie au intrat si reprezentanti ai serviciilor secrete in favoarea unor candidati

Elena Udrea, candidata PMP la prezidentiale, a declarat miercuri seara, intr-o conferinta de presa, ca nu are nicio implicare in dosarul Microsoft si ca, de asemenea, este exclus ca numele sau fie implicat in afacerea EADS, intrucat nu era oficial la momentul respectiv, ea denuntand un atac concertat la adresa sa in aceasta campanie. Mai mult, ea a afirmat ca in favoarea principalilor doi candidati s-au implicat in campanie si reprezentanti ai serviciilor secrete, sustinand astfel un articol postat miercuri pe blog de Ion Cristoiu, intitulat SIE ii plateste lui Traian Basescu indrazneala de a-l fi criticat?.

Traian Basescu si Elena Udrea petrec intr-un local din Centrul Vechi. Presedintele: Udrea are o sansa, e cel mai onest candidat la prezidentiale

Update 17. 40 - Presedintele Traian Basescu a reiterat, duminica, sprijinul sau fata de Elena Udrea, candidatul Partidului Miscarea Populara PMP), la alegerile prezidentiale de saptamana viitoare, seful.

Elena Udrea: Nu am nicio legatura cu scandalurile Microsoft sau EADS. Mi se cere sa ma retrag

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, marti seara, ca nu are nicio legatura nici cu afacerea Microsoft si nici cu EADS. Nu am nicio implicare in afacerea Microsoft. imi pare rau ca fostul meu sot este arestat preventiv in acest dosar. incercarea de a ma lega de afacerea Microsoft este fortata. Nu am cum sa am legatura cu acest dosar, a subliniat Elena Udrea.

Elena Udrea, despre relatia cu Dorin Cocos: Peste tristetea de a fi inselata am trecut demult

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, spune ca nu a avut cunostinta de afacerile fostului sau sot, Dorin Cocos, si ca banii pe care i-ar fi primit acesta sub forma de mita in dosarul Microsoft, potrivit referatului DNA, nu au intrat in conturile familiei Udrea-Cocos din acea vreme.

Alegeri prezidentiale 2014. Internetul o dezbraca pe Elena Udrea

Desi Mercur nu mai este in mers retrograd, prima zi din ultima saptamana de campanie a debutat anost in materie de comunicare. O noutate ar fi, totusi, dupa jocul online promovat de echipa Monicai Macovei, care te provoaca sa arestezi corupti, un altul care te indeamna sa o dezbraci pe Elena Udrea.

FOTO. Traian Basescu, Elena Udrea si Emil Boc la un restaurant din Centrul Vechi

In fotografia postata pe contul Elenei Udrea sunt infatisati, stand la o masa, presedintele Traian Basescu, fostul premier Emil Boc, liderul PMP Elena Udrea si alti reprezentanti ai acestei formatiuni politice, intre care Ruxandra Dragomir si Gelu Visan.

Traian Basescu, Elena Udrea si Emil Boc s-au intalnit la un restaurant din centrul Capitalei (FOTO)

Presedintele Traian Basescu a participat, duminica dupa-amiaza, la o intalnire cu mai multi lideri PMP, la un restaurant din Bucuresti, transmite B1 TV. La intalnire s-au aflat liderul PMP, Elena Udrea,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,269 seconds )