Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hugh Jackman a fost operat a doua oara de carcinom bazocelular la nivelul nasului

B1 B1,
Hugh Jackman a fost operat a doua oara de carcinom bazocelular la nivelul nasului

Actorul Hugh Jackman, care in noiembrie a fost supus unei proceduri de extirpare a unui carcinom bazocelular la nivelul nasului, a repetat aceasta interventie chirurgicala, dupa ce a descoperit o alta inflamatie. continuă pe B1

Hugh Jackman, din nou operat de cancer

Din nou probleme de sanatate pentru Hugh Jackman! Starul a fost din nou operat de cancer de piele. El a mai facut o data aceasta interventie in luna noiembrie a anului trecut si si-a sfatuit fanii sa se tina.

Leo Iorga a fost operat cu succes pentru scoaterea tumorii cerebrale

Solistul rock Leo Iorga a fost operat cu succes vineri, la Spitalul Monza din Bucuresti, unde medicii neurochirugi i-au scos o tumora cerebrala de trei centimetri, dupa o interventie care a durat circa trei ore,.

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact, a fost operat cu succes

00: Leo Iorga, unul dintre cei mai cunoscuti solisti rock din Romania, a fost operat pentru extirparea unei tumori cerebrale. Leo e bine, operatia a durat doar 3 ore si speram ca duminica sa mearga.

Petr Cech a fost operat la umar

Portarul lui Chelsea Londra, Petr Cech a fost operat la umpr dupa ce s-a accidentat in meciul cu Atletico Madrid, din turul semifinalelor Ligii Campionilor. El va fi indisponibil zece saptamani.

Blaga: Basescu incearca sa rupa PDL a doua oara

Presedintele PDL, Vasile Blaga, sustine, pe Facebook, ca presedintele Traian Basescu, prin ultimele sale declaratii, incearca sa rupa PDL a doua oara, in folosul PSD si PMP, iar seful statului incearca sa convinga ca romanii mor de nerabdare sa o voteze pe Elena Udrea, dar analizele arata contrariul.

OMS a declarat stare de URGENTA INTERNATIONALA. Este pentru a doua oara in ISTORIE cand se intampla asta

Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat stare de urgenta la nivel mondial, asta dupa ce cazurile de poliomielita au crescut alarmant. Cu toate ca se credea ca acest virus a fost eradicat, in 2014 s-a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )