Libnet.ro
UNICEF

22:30

Hunedoara: Barbat la spital n urma unui incendiu puternic izbucnit la o fabrica de mase plastice

Hotnews Hotnews,
 Hunedoara: Barbat la spital n urma unui incendiu puternic izbucnit la o fabrica de mase plastice

Un muncitor de la o fabrica de mase plastice din apropierea municipiului Hunedoara a fost transportat la spital cu arsuri in urma unui incendiu puternic izbucnit la societatea la care lucreaza. Peste 30 de pompieri intervin duminica seara pentru stingerea focului, care a cuprins o suprafata de cateva sute de metri patrati. Norul de fum a putut fi observat de la o distanta de aproximativ zece kilometri, informeaza news. ro. continuă pe Hotnews

Un copil de doi ani, gasit inconstient in urma unui incendiu din Arges. Medicii incearca sa-i salveze viata

Un incendiu urias a izbucnit la o locuinta din Arges. in urma incidentului, un copil de doi ani a fost gasit inconstient. Copilul a fost intoxicat, cel mai probabil, cu fumul degajat in urma.

Incendiu ntr-un bloc din Bucuresti: 8 oameni au fost evacuati

Opt persoane, printre care doi minori, au fost evacuate, sambata seara, in urma unui incendiu izbucnit la etajul trei al unui bloc cu zece etaje de pe Strada Ramnicu Valcea din Capitala, au informat reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov. Cinci adulti si doi copii vor fi transportati la spital.

Bloc cu 10 etaje, din Bucuresti, in flacari. Cinci adulti si doi copii, au ajuns la spital

Cinci adulti si doi copii vor fi transportati la spital, sambata seara, in urma unui incendiu izbucnit la etajul trei al unui bloc cu zece etaje de pe Strada Ramnicu Valcea din Capitala, au informat.

Coreea de Nord renunta complet la armele nucleare, in urma unui acord cu Coreea de Sud

Liderii de la Seul si Phenian au cazut de acord sa colaboreze pentru a realiza denuclearizarea completa a Peninsulei Coreea, potrivit unei declaratii comune emise in urma summit-ului inter-coreean, scrie Ziare. com.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )