Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hunedoara: Un elev de 13 ani a fost injunghiat de un coleg in sala de clasa

Hotnews Hotnews,
Hunedoara: Un elev de 13 ani a fost injunghiat de un coleg in sala de clasa

Un elev de clasa a VII-a, in varsta de 13 ani, a fost injunghiat miercuri de catre un coleg in sala de clasa, anunta Realitatea Tv. Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut intr-o comuna din Hunedoara, iar atacatorul are probleme psihice. continuă pe Hotnews

Hunedoara: Elev de 13 ani, injunghiat de un coleg de clasa, cu probleme psihice

Cazurile de violenta in scoli continua. Marti, un copil de 13 ani a fost injunghiat cu un cutit, in timpul cursurilor, la Scoala Generala din localitatea hunedoreana Branisca. Agresorul este chiar un.

ELEV iNJUNGHIAT in sala de clasa.

Un elev de 13 ani, din Hunedoara, a fost injunghiat, marti, in sala de clasa. Atacatorul este un coleg cu probleme psihice, potrivit realitatea. net Incidentul s-a petrecut in timpul orei de chimie. Vom reveni cu amanunte.

Suceava: Un tanar de 17 ani a fost injunghiat in gat

Un tanar de 17 ani a fost injunghiat in gat, intr-un club din Suceava, informeaza postul B1 TV. Victima a intervenit sa desparta doi tineri care se aflau intr-o altercatie. La un moment dat unul dintre.

Suceava: Un tanar de 17 ani a fost injunghiat in gat intr-un club, dupa ce aincercat sa aplaneze un conflict

Un tanar de 17 ani a fost injunghiat in gat, sambata spre duminica noapte, intr-un club din Suceava, informeaza postul B1 TV. Victima a fost injughiata de un barbat in varsta de 30 de ani, acestia.

A devenit membru al CCA: Augustus Constantin s-a retras dupa 13 ani de arbitraj

Augustus Constantin si-a anuntat retragerea din arbitraj, dupa 13 ani de dirijat meciuri de la centrul terenului, si a declarat ca a fost deja cooptat drept membru in Comisia Centrala a Arbitrilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )