Libnet.ro
UNICEF

18:00

Hunedoara: Fiul unui consilier judetean si alte doua persoane, retinute intr-un dosar de proxenetism

România Liberă România Liberă,
Hunedoara: Fiul unui consilier judetean si alte doua persoane, retinute intr-un dosar de proxenetism

Fiul unui consilier judetean din Hunedoara Dorina Plescan, suspectat ca a racolat eleve si studente pentru prostitutie si alte doua persoane au fost retinute intr-un dosar de proxenetism si trafic de minori in care au fost facute mai multe perchezitii in Valea Jiului. continuă pe România Liberă

VIDEO Reteaua care a transformat studente in prostituate la Petrosani. Cine e fiul de consilier judetean care ar conduce gruparea

Scandal urias in Hunedoara. Fiul unui consilier judetean este cercetat de procurorii DIICOT, care il banuiesc ca ar conduce o retea de prostitutie si trafic de persoane.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Hunedoara si alte doua persoane, audiati la DNA in cazul lui Mircea Molot

Vicepresedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Tiberiu Balint, ginerele lui Mircea Molot si un om de afaceri sunt audiati la sediul DNA Alba, miercuri dupa-amiaza, in dosarul in care presedintele CJ Hunedoara.

Fiu de consilier judetean, proxenet-sef in Valea Jiului

Fiul unui consilier judetean din Hunedoara a fost saltat de politisti. El este suspectat ca era liderul intregii retele de prostitutie din Valea Jiului. Prostituatele si proxenetii lucrau impreuna cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )