Libnet.ro
UNICEF

10:30

Hunedoara: O tanara a predat politistilor aproape 50.000 lei pe care i-a primit in plus dupa ce a schimbat 1.200 euro

Hotnews Hotnews,
 Hunedoara: O tanara a predat politistilor aproape 50.000 lei pe care i-a primit in plus dupa ce a schimbat 1.200 euro

O tanara din judetul Hunedoara a predat Politiei aproape 50. 000 de lei pe care i-a primit in plus la o casa de schimb valutar unde a schimbat 1. 200 de euro, casiera dandu-i, din greseala, echivalentul in lei al sumei de 12. 000 de euro, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

O tanara a predat 50.000 de lei Politiei, dupa ce i-a primit rest, din greseala, de la o casa de schimb valutar

O femeie de 22 de ani s-a prezentat la sediul Politiei si a predat aproape 50. 000 de lei, pe care i-a primit in plus, din greseala, de la casiera unei case de schimb valutar, la care a schimbat 1. 200 de euro.

Se intampla in Romania! A predat 50.000 de lei Politiei, dupa ce i-a primit rest, din greseala

O femeie de 22 de ani s-a prezentat la sediul Politiei si a predat aproape 50. 000 de lei, pe care i-a primit in plus, din greseala, de la casiera unei case de schimb valutar, la care a schimbat 1. 200 de euro,.

Olguta Vasilescu, totul despre consultantii fiscali: Vor avea un cabinet propriu, un program zilnic fix si venituri medii de 10 mii de lei care provin din 3 surse/ Nu vom avea costuri suplimentare fiindca se reduce personalul de la ghisee

Ministrul Muncii a postat pe Facebook un material in care explica viziunea PSD-ului asupra institutiei consultantilor fiscali: de unde spera sa-i recruteze, cine ii va specializa, care va fi rolul lor si cum vor fi platiti. Consultantul fiscal trebuie sa aiba studii de specialitate in domeniu si se apreciaza ca cei mai multi vor proveni din sectorul de stat si din randul absolventilor care vor fi atestati pentru aceasta profesie. Plata lor va fi asigurata de catre Guvern, dupa modelul medicilor de familie. Consultatii vor avea trei surse de venit care ii pot asigura o suma totala de pana la aproximativ 10. 000 lei/luna): 1) Un venit per capita, corespunzator numarului de persoane din gospodariile pe care le gestioneaza; 2) Un venit din comisioanele incasate pentru platile facute in numele gospodariilor catre institutiile publice de stat. 3) Un venit din comisioanele platite in numele gospodariilor catre diversi operatori privati. Ministrul Viorel Stefan a avansat suma de 35 de mii de consilieri fiscali, iar HotNews. ro a calculat ca efortul financiar pentru plata lor va fi de 4,2 miliarde de lei aproape 1 miliard de euro). Ce raspunde ministrul Vasilescu? Nu vor exista costuri suplimentare, pentru ca se va reduce personalul de la ghiseele institutiilor publice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )