Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ialomita: Drumurile, in continuare inchise; peste 60 de localitati sunt izolate.

România Liberă România Liberă,
Ialomita: Drumurile, in continuare inchise; peste 60 de localitati sunt izolate.

Toate drumurile nationale si judetene din Ialomita, inchise miercuri dupa-amiaza, raman in continuare blocate, joi dimineata, iar peste 60 de localitati din judet sunt in continuare izolate, transmite Mediafax. Conform datelor furnizate de reprezentantii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Ialomita, un numar 62 de localitati din acest judet sunt in continuare izolate, joi dimineata, iar toate drumurile din judet sunt inchise din cauza viscolului puternic. Toate ambulantele care au . continuă pe România Liberă

Drumurile din judetul Ialomita sunt in continuare inchise: Peste 60 de localitati sunt izolate

Toate drumurile nationale si judetene din Ialomita, inchise miercuri dupa-amiaza, raman in continuare blocate, joi dimineata, iar 62 de localitati din judet sunt in continuare izolate, conform datelor.

Toate drumurile din Calarasi, in continuare inchise din cauza zapezii

Drumurile din judetulCalarasi sunt in continuare inchise, dupa ce s-a dat acest ordin miercuri dupa-amiaza, odata cu instituirea codului rosu de viscol. Prefectul de Calarasi,George Iacob, a.

Buzau: Patru drumuri nationale si 20 de drumuri judetene inchise, 40 de localitati izolate.

Aproape 13. 500 de gospodarii din peste 100 de sate sunt izolate, joi dimineata, in judetul Buzau, unde sunt inchise in continuare patru drumuri nationale si 20 de drumuri judetene, transmite Mediafax. Cea mai recenta raportare a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau arata ca joi dimineata sunt afectate de viscol si ninsori 40 de comune buzoiene: Amaru, Balta Alba, Balaceanu, Berca, Blajani, Boldu, Bradeanu, Breaza, CA Rosetti, Canesti, Cernatesti, Chiliile, Cilibia, .

Sase drumuri nationale si inca zece judetene raman in continuare inchise in Vrancea, luni dimineata

Utilajele de deszapezire actioneaza in teren pentru indepartarea stratului de zapada depus pe carosabil inca de ora 03. 00 cu 80 mijloace, dintre care 25 utilaje pe drumurile judetene si cu 55 pe cele nationale. Alte 13 utilaje au fost relocate inca de ieri de CNADNDR catre judetul Vrancea, urmand sa ajunga astazi in teren.

UPDATE. Prefectul de Buzau nu stie cate localitati sunt izolate. ...

UPDATE: Prefectul de Buzau, Gabriel Balta, nu stie care sunt localitatile izolate din judet. Astfel, intrebat de jurnalisti daca stie cate localitati mai sunt izolate la acest moment in judetul Buzau, prefectul a spus ca mai sunt cinci comune izolate, iar intrebat care sunt acestea, el nu a putut preciza, conform Mediafax. Sunt cinci localitati izolate, nu le cunosc. Nu am lista acum. Sunt Bradeanu, Valcelele, nu le stiu pe toate in amanunt, se lucreaza acolo, a spus prefectul de .

Prahova: 16.000 de oameni din sapte localitati sunt izolati.

Aproximativ 16. 000 de oameni sunt izolati, joi, in sapte localitati ale judetului Prahova, transmite Mediafax. Prefectura Prahova informeaza ca accesul rutier nu se poate face catre comunele Ciorani, Salciile, Fulga, Boldesti Gradistea si catre satele Ciresanu, Condurateni si Satul Nou din comuna Baba Ana. Alimentarea cu energie electrica este afectata in zece localitati, unde un numar de 8. 513 familii nu au alimentare cu energie electrica, joi, din cauza avariilor produse pe reteaua de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )