Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ianis Hagi, integralist la un nou succes cu Rangers

Online Sport Online Sport,
Ianis Hagi, integralist la un nou succes cu Rangers

Internationalul Ianis Hagi a bifat toate minutele partidei cu St. Johnstone, meci programat, miercuri seara, in a 3-a etapa din Premiership. continuă pe Online Sport

Ianis Hagi, integralist in campionatul Scotiei

La cateva zile dupa ce a fost rezerva in returul cu Bayer Leverkusen din Europa League, internationalul Ianis Hagi a revenit printre titularii lui Rangers in prima liga scotiana.

Ce mesaj a primit Ianis Hagi de la fanii lui Rangers dupa al treilea meci fara gol pentru roman

Ianis Hagi a fost integralist in partida cu St. Mirren, din etapa a doua a campionatului din Scotia, dar ramane fara gol in noul sezon. Glasgow Rangers a reusit sa se impuna cu 3-0, dupa o dubla a lui Morelos si un autogol al lui McCarthy. Ianis s-a zbatut mult, a avut si cateva ocazii .

DigiSport: Ianis Hagi, intre foarte slab si prea bun pentru Scotia. Ultima prestatie a romanului, sub lupa: Pasele lui, frate!

Ianis Hagi 21 de ani) a inceput ca titular si a fost integralist in meciul pe care Rangers l-a castigat, scor 3-0, cu St. Mirren, in a doua etapa a campionatului din Scotia.

Ianis Hagi si-a facut echipa ideala in revista lui Rangers. Numele surpriza din primul 11

Ianis Hagi revine ca titular pentru Glasgow Rangers, in partida pe care protestantii o disputa contra lui St Mirren. Romanul a fost lasat pe banca in Europa League, contra lui Leverkusen, dar experimentul nu prea a dat roade. Rangers a jucat mult mai bine dupa introducerea lui Ianis. Ce-i drept, decarul echipei nationale a fost .

Anunt de ultima ora al lui Steven Gerrard! Vestea care il afecteaza direct pe Ianis Hagi

Ianis Hagi a avut un inceput foarte modest de sezon la Glasgow Rangers. in primele trei partide la vicecampioana Scotiei, romanul este fara gol si pasa de gol. Sansele ca Ianis sa ramana titular pentru formatia pregatita de Steven Gerrard sunt din ce in ce mai mici. Asta chiar daca fanii ii acorda in continuare .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )