Libnet.ro
UNICEF

10:30

in ianuarie, Mircea Basescu se va confrunta cu Bercea Mondial

Antena3 Antena3,
in ianuarie, Mircea Basescu se va confrunta cu Bercea Mondial

In procesul in care este judecat Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, s-a dat termen nou pentru luna ianuarie. Mircea Basescu va fi confruntat in sala de judecata cu Bercea Mondial si cu celebrul. continuă pe Antena3

Marian Capatana: Mircea Basescu si avocatul lui m-au pus sa mint, cu promisiunea ca nu vom avea probleme cu justitia

Mircea Basescu va fi confruntat cu Bercea Mondial si Basica la urmatorul termen al procesului din luna ianuarie. Asta dupa ce astazi, fratele presedintelui Traian Basescu si intermediarul banilor, Marian.

Mircea Basescu si Marian Capatana, din nou in fata judecatorilor constanteni

Mircea Basescu si Marian Capatana se vor prezenta astazi in fata judecatorilor constanteni. La Tribunalul Constanta are loc al doilea termen in procesul pe fond al celor doi.

Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest

Ginerelui Bercea Mondial, Marius Constantin, a fost refuzat de judecatori, miercuri. Magistratii i-au respins cerearea de eliberare de inlocuire a arestarii preventive cu cea la domicliu sau controlul.

VIDEO Interlopul Bercea Mondial a facut recurs impotriva masurii arestarii preventive. Este acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, sotia sa, Fanica, fostul subprefect de Olt Marian Chitea si omul de afaceri Sergiu Danisor, au fost arestat pe data de 28 noiembrie de magistratii Tribunalului Dolj.

Zi cu emotii pentru familia lui Bercea Mondial. Un membru al clanului ar putea fi ELIBERAT

Ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin afla azi daca isi va petrece sarbatorile de iarna acasa. Magistratii judeca azi contestatia facuta de Marius Constantin de inlocuire a masurii arestului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )