Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN IANUARIE: Vanzarile de autovehicule au scazut cu 1% in SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN IANUARIE: Vanzarile de autovehicule au scazut cu 1% in SUA

Vanzarile de autovehicule au scazut in Statele Unite ale Americii cu 1% in ianuarie 2019, la 1,14 milioane unitati, fiind influentate si de conditiile meteo defavorabile, relateaza agentia EFE. continuă pe Ziarul Bursa

Statele Unite anunta retragerea din Tratatul Fortelor Nucleare

Statele Unite vor suspenda incepand de sambata obligatiile asumate in cadrul Tratatului Fortelor Nucleare Intermediare, semnat cu Rusia, a anuntat vineri secretarul de Stat, Mike Pompeo. incalcarile.

Analiza. Cum a ajuns Romania in disputa dintre SUA si Rusia privind Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a anuntat ca si Rusia suspenda obligatiile sale din cadrul Tratatului Fortelor Nucleare Intermediare INF), la o zi dupa ce Statele Unite au facut un anunt similar. Liderul de la Kremlin acuza Washingtonul ca incalca INF prin instalarea sistemelor balistice in Romania.

Statele Unite: Frigul polar a ucis peste 20 de persone

Vremea friguroasa a continuat sa bata recorduri in zona centrala din SUA, asa-numitul vortex polar mentinand inchise scoli, firme si birouri guvernamentale, scrie The Guardian. La randul lor, jurnalistii de la Reuters scriu ca cel putin 21 de persoane au murit in toata tara din cauza frigului, iar spitalele au informat cu privire la sute de oameni internati din cauza vremii.

FOTO VIDEO Vortexul polar din Statele Unite: Cel putin opt persoane au murit din cauza zapezii si temperaturii scazute

Cel putin opt persoane au murit din cauze legate de vantul polar care a adus in SUA temperaturi de minus 30 de grade Celsius in Chicago - mai frig decat in unele parti din Antarctica - si minus 27 grade Celsius in Dakota de Nord. Mii de zboruri au fost anulate, scolile inchise, iar posta din Chicago isi suspenda livrarile, relateaza BBC si The Guardian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )