Libnet.ro
UNICEF

21:00

Iarna cu precipitatii abundente. Prognoza meteo pe trei luni.

România Liberă România Liberă,
Iarna cu precipitatii abundente. Prognoza meteo pe trei luni.

Meteorologii estimeaza ca cele trei luni de iarna vor avea temperaturi apropiate de cele normale. Vor fi precipitatii mai importante cantitativ vor fi in zonele de sud-est si centrale, in decembrie, in regiunile vestice si centrale, in luna ianuarie si in nord-vest si in vest, in luna februarie. In luna Decembrie, se estimeaza ca131; temperaturile inregistrate vor fi usor sub cele medii anuale in regiunile nordice, nord-est, dar si in centrul ta131;rii, unde se vor inregistra in jur de -10 . continuă pe România Liberă

Vine frigul. Prognoza meteo pana pe 24 noiembrie.

Temperaturile scad si se vor inregistra precipitatii, in toata tara, mai ales sub forma de ploaie, dar in unele regiuni, mai ales la munte, vor cadea si cativa fulgi de zapada. Citeste si: Vin ploi in toata tara. Prognoza meteo pana pe 17 noiembrie Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Citeste si: Mase de aer arctic si GERURI ANORMALE pentru perioada urmatoareBANAT: In primele zile, desi temperaturile vor scadea usor si treptat, .

Buzau: Fetita de trei luni, gasita moarta cu o punga pe fata, dupa ce mama sa o lasase in grija unui frate

O femeie si-a gasit fetita de doar trei luni de zile moarta in casa, cu o punga pe fata, dupa ce si-a lasat bebelusul in grija unui frate mai mare cat timp urma sa se ocupe de treburi gospodaresti.

Egipt: Starea de urgenta instituita in urma cu trei luni a expirat

Justitia egipteana a stabilit ca starea de urgenta instituita in urma cu trei luni a expirat astazi, transmite AFP.

Starea de urgenta din Egipt a expirat marti, la trei luni dupa ce a fost instituita

Justitia egipteana a stabilit ca starea de urgenta instituita in urma cu trei luni a expirat marti. intr-un comunicat, Guvernul egiptean a anuntat ca va respecta decizia justitiei, dar asteapta o.

Prognoza meteo pentru sezonul de iarna: in decembrie vom avea parte de precipitatii peste medie

Iarna isi va intra in drepturi din luna decembrie, cand sunt asteptate precipitatii peste media climatologica. Mai mult, sunt asteptate temperaturi sub medie, cel mai frig urmand sa fie in nordul si in centrul tarii.

Prognoza meteo blocheaza santierele din Iasi. Schimbarea conductelor de termoficare, oprita pana la finalul iernii

Oficialii societatii Dalkia au anuntat suspendarea lucrarilor de schimbare a conductelor magistrale derulate in prezent in Iasi din cauza prognozei meteo pentru perioada urmatoare care anunta temperaturi deosebit de reci.

VIDEO Politia ancheteaza moartea inexplicabila a unui bebelus de trei luni

Drama intr-o familie din localitatea buzoiana Vintileanca. Un bebelus de nici patru luni a fost gasit fara suflare in camera in care il lasase mama sa singur aproape o ora. Anchetatorii asteapta rezultatele autopsiei pentru a stabili daca este vorba de neglijenta parintilor sau daca micuta s-a stins din cauza vreunei boli. Familia este saraca si mai are inca trei guri de hranit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )