Libnet.ro
UNICEF

12:45

Iata de ce are nevoie Joe Biden pentru a obtine voturile electorale ale Georgiei

Hotnews Hotnews,
 Iata de ce are nevoie Joe Biden pentru a obtine voturile electorale ale Georgiei

Pe masura ce avansul presedintelui Trump in Georgia se restrange, CNN apreciaza ca exista suficiente voturi restante pentru ca Joe Biden sa revina. Biden ar avea nevoie intre 65% si 67% din cele 185. 000 de voturi nenumarate pentru a-l depasi pe Donald Trump. continuă pe Hotnews

Cum s-ar putea transa alegerile prezidentiale din SUA. De ce are nevoie Joe Biden, omul cu prima sansa in cursa pentru Casa Alba, si cum arata situatia pentru Donald Trump

20 Observatorii electorali internationali ai OSCE l-au acuzat joi pe presedintele american Donald Trump de abuz flagrant de putere pentru faptul ca a cerut stoparea numaratorii.

Alegeri SUA 2020 Joe Biden conteaza pe victorie inainte de week-end, Trump cere oprirea numararii voturilor prin corespondenta

La doua zile dupa Election Day, Statele Unite ar putea cunoaste joi numele presedintelui care va depune juramantul in 20 ianuarie, cu rezultate asteptate in state-cheie de care are nevoie democratul Joe Biden pentru a-l invinge pe Donald Trump, care contesta numaratoarea voturilor in justitie, scrie AFP. 20 Pennsylvania: Biden se apropie la doar 98. 000 de voturi de Trump, in conditiile in care mai sunt de centralizat circa 400. 000 de voturi. 20 Georgia: Biden se apropie la doar 12. 800 de voturi de Trump. Mai sunt de contabilizat circa 48. 000 de voturi. 11 Nevada: Avansul lui Biden a crescut la 11. 400 de voturi. 50 Pennsylvania: avansul lui Trump scade la circa 121. 000 de voturi. 29 Trump cere oprirea numararii voturilor prin corespondenta 18. 00 Georgia: avansul lui Trump a scazut la 18. 146 de voturi, cu circa 61. 000 de voturi ramase de centralizat. 13 Cand sunt programate urmatoarele informatii din statele in care nu s-a decis castigatorul detalii in articol)12. 58 Cine sunt Alexandria Ocasio-Cortez si Trupa AOC, marile castigatoare ale alegerilor de marti 12. 01 De ce unele ziare si televiziuni s-au ferit pana acum sa treaca Arizona in contul lui Biden11. 03 Casele de pariuri il coteaza pe Trump doar cu 13-14% sanse la o victorie10. 30 Cea mai mare surpriza din alegeri.

Ion Cristoiu: Democratul Joe Biden a castigat deja alegerile din SUA. Ce se intampla acolo e scenariul Geoana - Basescu

Editorialistul Ion Cristoiu nu are indoieli: Joe Biden este deja castigator iar numararea voturilor si, implicit, anuntul victoriei intarzie din motive comparabile cu cele pe care romanii le-au vazut atat in runda prezidentiala interna din 2009, cat si mai recent, la scrutinul local.

Economia Europei are nevoie de doi ani pentru a recupera intarzierea produsa de pandemie

Economia Europei are nevoie de doi ani pentru a recupera intarzierea produsa de pandemie, anunta un .

Joe Biden ia distanta de Trump in statele-cheie Michigan si Wisconsin. Trump denunta buletine-surpriza

Joe Biden a trecut in frunte in statele-cheie Wisconsin si Michigan, are un avans in Nevada, in timp ce Donald Trump conduce in Pennsylvania, Georgia si Carolina de Nord, in conditiile in care in toate aceste state se numara voturile prin corespondenta care il favorizeaza pe Biden.

Alegeri SUA 2020. Numaratoarea voturilor din statul-cheie Pennsylvania inclina balanta tot mai mult in favoarea lui Joe Biden

Voturile primite de Donald Trump in Pennsylvania au scazut semnificativ in ultimele 48 de ore, avand un avans de 115. 000 de optiuni, fata de cele 600. 000 de voturi care au fost estimate initial, scrie CNN. in prezent, sunt numarate voturile prin corespondenta, cele mai multe fiind pentru Joe Biden.

Dramele lui Joe Biden, contracandidatul lui Donald Trump. Cum i-a murit familia, membru cu membru

In acest moment toata lumea priveste spre America. La ora la care scriem acest material, America se pregateste sa-si afle noul presedinte. Candidatii, Donald Trump, la un posibil al doilea mandat, si Joe Biden vicepresedintele republican, asteapta inchiderea urnelor. Dar in timp ce se numara voturile, multa lume isi pune o intrebare. Cat de mult .

ALEGERI SUA |Joe Biden si-a consolidat avansul in fata lui Donald Trump si se apropie de minimul de electori necesar pentru a obtine mandatul de presedinte (VIDEO)

UPDATE, 5 noiembrie, ora 00. 39 Joe Biden a devenit cel mai votat candidat la prezidentiale din istoria SUA. Cu peste 70 de milioane de voturi, el a depasit recordul lui Barack Obama din 2008. La randul.

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si .

Cine este Kamala Harris, femeia din spatele lui Joe Biden? Are origini hinduse si se viseaza presedinte al SUA

In cazul in care democratul Joe Biden va castiga alegerile din SUA, ea va scrie propria ei istorie. Kamala Harris ar putea fi prima femeie si prima persoana de culoare din istoria Americii care ar detine functia de vice-presedinte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )