Libnet.ro
UNICEF

11:30

Iata care sunt activitatile ieftine si relaxante pe timp de vara

Antena3 Antena3,
Iata care sunt activitatile ieftine si relaxante pe timp de vara

Daca te numeri printre cei care din diferite motive nu isi pot organiza o vacanta pe timp de vara, avem vesti bune. Poate ca din cauza timpului sau a bugetului anul acesta ai ales sa nu pleci in concediu,. continuă pe Antena3

Siguranta copilului - care sunt provocarile asupra sanatatii celor mici in functie de varsta? Doctorul Laura Niculescu, specialist chirurgie pediatrica si oncologie discuta online cu cititorii HotNews.ro marti de la ora 13.00

Siguranta copilului - care sunt provocarile asupra sanatatii celor mici in functie de varsta? Doctorul Laura Niculescu, specialist chirurgie pediatrica si oncologie discuta online cu cititorii HotNews. ro marti de la ora 13. 00 Cum se atinge echilibrul intre un mod de crestere exagerat de protector si unul relaxat? Care sunt modalitatile de preventie ale afectiunilor copilariei in functie de varsta copilului? Ce provocari intalnesc parintii atunci cand se ingrijesc de sanatate copiilor lor?Nota redactiei:Adresati intrebari folosind formularul de la finalul articolului. Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la subiectul anuntat, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

LIVE VIDEO TEXT Siguranta copilului - care sunt provocarile asupra sanatatii celor mici in functie de varsta? Doctorul Laura Niculescu, specialist chirurgie pediatrica discuta online cu cititorii HotNews.ro

Siguranta copilului - care sunt provocarile asupra sanatatii celor mici in functie de varsta? Doctorul Laura Niculescu, specialist chirurgie pediatrica discuta online cu cititorii HotNews. ro. Cum se atinge echilibrul intre un mod de crestere exagerat de protector si unul relaxat? Care sunt modalitatile de preventie ale afectiunilor copilariei in functie de varsta copilului? Ce provocari intalnesc parintii atunci cand se ingrijesc de sanatate copiilor lor?Nota redactiei:Adresati intrebari folosind formularul de la finalul articolului. Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la subiectul anuntat, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

Siguranta copilului - care sunt provocarile asupra sanatatii celor mici in functie de varsta? Doctorul Laura Niculescu, specialist chirurgie pediatrica a discutat online cu cititorii HotNews.ro

Siguranta copilului - care sunt provocarile asupra sanatatii celor mici in functie de varsta? Doctorul Laura Niculescu, specialist chirurgie pediatrica a discutat online cu cititorii HotNews. ro. Cum se atinge echilibrul intre un mod de crestere exagerat de protector si unul relaxat? Care sunt modalitatile de preventie ale afectiunilor copilariei in functie de varsta copilului? Ce provocari intalnesc parintii atunci cand se ingrijesc de sanatate copiilor lor?Intalnirea s-a incheiat.

FOTO Ghidul cocktailurilor de vara: cele mai bune retete din 2014

Intr-o zi torida de vara, nimic nu poate fi mai relaxant decat un cocktail rece si aromat. Fie ca va ganditi sa-l preparati acasa sau sa-l savurati la o terasa, iata care sunt recomandarile venite din partea barmanilor.

Pepenele rosu: vezi care sunt cele mai utile trucuri de sezon

Pepenele verde este unul dintre fructele cele mai delicioase de vara si este bun pentru organism, avand un efect de a curata pielea si de a o face sa arate mai tanara si frumoasa. Sfaturi de frumusete cu.

Mick Davis, relatie speciala cu Romania. A revenit cu un alt proiect in care sunt implicati artisti romani

Filmul The silver spoon, realizat de Mick Davis impreuna cu PINK STRIPE Group, este o productie independenta. Mick Davis, regizorul peliculei Modigliani, descrie filmul ca o fictiune care prezinta povestea.

Grecia si eficienta economica cu care sunt proiectate investitiile publice

Dupa ultimele Jocuri Olimpice de iarna organizate la Soci de catre Rusia, au aparut in presa internationala opinii care au sustinut ca din punct de vedere financiar, astfel de evenimente nu se justifica pentru nici o tara, si acest argument poate fi cu.

Care sunt conditiile impuse de Ucraina pentru a permite trecerea convoiului umanitar rus pe teritoriul sau

Oficialii ucraineni au anuntat ca sunt dispusi sa accepte, in anumite conditii, trecerea convoiului umanitar rus spre Lugansk, bastion al rebelilor prorusi, relateaza AFP. Ajutorul pentru Lugansk sa treaca.

Guvernul pregateste noi schimbari ale codului rutier: Vezi care sunt modificarile (VIDEO)

Guvernul pregateste o noua schimbare a codului rutier, printr-o ordonanta de urgenta. Astfel, soferii care au provocat un accident cu victime, chiar daca primesc amenda si nu condamnare cu inchisoare, ar urma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )