Libnet.ro
UNICEF

01:05

ICCJ: Deputatul Vlad Cosma poate retrage doua treimi din salariu.

România Liberă România Liberă,
ICCJ: Deputatul Vlad Cosma poate retrage doua treimi din salariu.

Bunurile deputatului Vlad Cosma, urmarit penal pentru trafic de influenta intr-un dosar in care este cercetat si tatal sau, seful CJ Prahova, Mircea Cosma, raman sub sechestru, a decis ICCJ, conform Agerpres. Totusi, magistratii au admis contestatia lui Vlad Cosma numai in ceea ce priveste dispozitia de poprire a sumelor ce urmeaza a fi incasate de inculpat in contul de salariu, care va putea retrage doua treimi din salariu lunar. Citeste si: Sechestru pe bunurile si conturile lui Mircea si . continuă pe România Liberă

Deputatul Vlad Cosma isi vrea banii inapoi. A contestat in instanta sechestrul asigurator

Deputatul Vlad Cosma incearca sa scape de sechestrul pus de procurorii DNA pe banii si casele sale. Fiul lui Mircea Cosma, acuzat alaturi de tatal sau in dosarul mitei de 4,4 milioane de lei de la Consiliul.

Sechestru pe bunurile si conturile presedintelui CJ Prahova, si a fiului sau, deputatul Vlad Cosma, in dosarul de coruptie

Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe bunurile imobile si pe conturile tuturor inculpatilor din dosarul de coruptie in care sunt urmariti penal presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma si fiul acestuia, deputatul Vlad Cosma.

Sechestru pe bunurile si conturile presedintelui CJ Prahova si ale fiului sau, deputatul Vlad Cosma, in dosarul de coruptie

Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe bunurile imobile si pe conturile tuturor inculpatilor din dosarul de coruptie in care sunt urmariti penal presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma si fiul acestuia, deputatul Vlad Cosma.

Sechestrul pe conturile deputatului Vlad Cosma a fost ridicat

Deputatul Vlad Cosma nu mai are sechestru pe conturi. Judecatorii inaltei Curti de Casatie si justitie au admis contestatia depusa de Vlad Cosma si au inlocuit sechestrul asigurator cu poprirea lunara a unei.

Procurorii DNA au pus sechestru pe bunurile si conturile lui Mircea si Vlad Cosma

Procurorii anticoruptie au pus sechestru asigurator pe bunurile imobile si pe conturile tuturor inculpatilor din dosarul de coruptie in care sunt urmariti penal presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma si fiul acestuia, deputatul Vlad Cosma. Acesta din urma a contestat decizia in instanta.

Procurorii au pus sechestru pe bunurile si conturile lui Mircea si Vlad Cosma, in dosarul de coruptie

Procurorii anticoruptie au pus sechestru asigurator pe bunurile imobile si pe conturile tuturor inculpatilor din dosarul de coruptie in care sunt urmariti penal presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma si fiul acestuia, deputatul Vlad Cosma, parlamentarul contestand decizia in instanta.

Sechestru pe bunurile si conturile lui Mircea si Vlad Cosma.

Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe bunurile imobile si pe conturile tuturor inculpatilor din dosarul de coruptie in care sunt urmariti penal presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma si fiul acestuia, deputatul Vlad Cosma, relateaza Mediafax. Parlamentarul a contestat decizia in instanta. Citeste si: Arest la domiciliu pentru Razvan Alexe, inculpat in dosarul sefului CJ Prahova si al fiului acestuia Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial .

Curtea Suprema a stabilit ca Vlad Cosma isi poate scoate lunar din cont doua treimi din indemnizatia de deputat

Deputatul PSD Vlad Cosma, pe ale carui bunuri procurorii anticoruptie au pus sechestru asigurator, in dosarul in care este cercetat pentru fapte de coruptie, poate sa-si scoata din conturi doua treimi din indemnizatia lunara de parlamentar dupa ce Curtea Suprema a admis in parte actiunea prin care contesta sechestrul.

Sechestru DNA pe bunurile si conturile lui Mircea si Vlad Cosma

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au pus, astazi, sechestru asigurator pe bunurile imobile si pe conturile tuturor inculpatilor din dosarul de coruptie in care sunt urmariti penal presedintele Consiliului Judetean CJ) Prahova, Mircea Cosma PSD), si fiul domniei sale, deputatul social-democrat Vlad Cosma, potrivit surselor din presa.

DNA a pus sechestru pe bunurile si conturile lui Mircea si Vlad Cosma, in dosarul de coruptie

Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe bunurile si pe conturile tuturor inculpatilor din dosarul de coruptie in care sunt urmariti penal presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma si fiul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )