Libnet.ro
UNICEF

18:00

iCCJ judeca astazi contestatia la arest a lui Adrian Sarbu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
iCCJ judeca astazi contestatia la arest a lui Adrian Sarbu

Inalta Curte va judeca astazi contestatia pe care Adrian Sarbu a facut-o la decizia Curtii de Apel, prin care a fost prelungita cu inca 30 de zile masura arestului preventiv ceruta de procurori. continuă pe Ziarul Bursa

Adrian Sarbu afla, marti, daca ramane in arest

Instanta judeca, marti, contestatia omului de afaceri, Adrian Sarbu, la arestul preventiv.

Adrian Sarbu contesta prelungirea arestului preventiv: Curtea Suprema judeca marti contestatia depusa de omul de afaceri

Omul de afaceri Adrian Sarbu incearca sa scape de arestul preventiv. Curtea Suprema judeca marti contestatia pe care acesta a facut-o la decizia Curtii de Apel, prin are a fost prelungita cu inca 30 de zile.

Adrian Sarbu ramane in arest preventiv

Omul de afaceri Adrian Sarbu ramane in arest, potrivit unei decizii luate de magistratii Curtii Supreme, la contestatia depusa de acesta fata de masura arestului preventiv, in dosarul de evaziune fiscala de.

iCCJ a respins a doua contestatie a lui Adrian Sarbu la masura arestului preventiv

Adrian Sarbu ramane in arest. inalta Curte de Casatie si Justitie a respins a doua contestatie depusa de omul de afaceri la masura arestului preventiv, informeaza B1 TV. Sarbu este acuzat de instigare la.

Adrian Sarbu ramane in arest

ACTUALIZARE 12:18 Curtea Suprema a decis azi ca Adrian Sarbu ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile, potrivit surselor judiciare. * Dragos Chis trece in arest la domiciliu.

Dosarul Mediafax. Adrian Sarbu ar putea afla marti daca scapa de arestul preventiv

Omul de afaceri Adrian Sarbu ar putea afla marti daca va fi cercetat in continuare in spatele gratiilor sau va fi eliberat, in dosarul Mediafax. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acestuia impotriva deciziei prin care i-a fost prelungita arestarea preventiva.

Adrian Sarbu contesta masura arestului preventiv

Omul de afaceri Adrian Sarbu, patronul grupului de presa Mediafax Group, contesta, astazi, masura arestului preventiv.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )