Libnet.ro
UNICEF

05:00

Idei pentru afaceri de nisa in Alba Iulia: biciclete cargo pentru livrari si transport de bunuri

Adevărul Adevărul,
Idei pentru afaceri de nisa in Alba Iulia: biciclete cargo pentru livrari si transport de bunuri

Proiectul european CycleLogistics, in care Primaria Municipiului Alba Iulia este partener, avand ca scop reducerea cantitatii de energie folosite in transportul urban de marfuri prin inlocuirea vehiculelor motorizate, cu biciclete cargo pentru livrari si transporturi de bunuri, ofera intreprinzatorilor locali ocazia de a se informa cu privire la cele mai noi si inedite mijloace de transport intra-urban. continuă pe Adevărul

Doi agenti de paza de la Scutul Negru, condamnati la inchisoare cu suspendare pentru agresiune la Alba Iulia

Doi agenti de paza, care la data comiterii faptelor erau angajati ai societatii Scutul Negru SRL din Cluj-Napoca au fost condamnati de Judecatoria Alba Iulia la pedepse de cate 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru purtare abuziva. Cei doi au agresat cinci tineri, intr-un local din Alba Iulia.

Asociatia Pakiv din Alba Iulia, evaluata pentru a deveni membru in comisia pentru organizatii neguvernamentale a ONU

O comisie internationala a ONU Organizatia Natiunilor Unite) formata din reprezentanti din 19 tari, de pe 5 continente va evalua, in perioada 19-28 mai 2014, Asociatia Pakiv Romania. Demersul are drept scop acreditarea organizatiei din Alba Iulia ca membru in comisia pentru organizatii neguvernamentale ONU.

Alba Iulia, nominalizata pentru cea mai buna destinatie a anului la evenimentul industriei hoteliere din Romania

Orasul Alba Iulia a fost nominalizat la categoria categoria Cea mai buna destinatie a anului in cadrul galei Hotel Tourism Leisure, cel mai important eveniment din industria hoteliera, a turismului si ospitalitatii din Romania.

Prima partida din finala mica a Campionatului national de baschet feminin se joaca la Alba Iulia

Protagonistele primei finale mici in Campionatul national de baschet feminin sunt CSU Alba Iulia si Sepsi SIC Sf. Gheorghe. Meciul este catalogat ca unul al orgoliilor, dar si in care se intalnesc doua formatii ranite, dupa ce au pierdut in semifinale in doar doua manse.

Accident spectaculos intr-o intersectie din Alba Iulia. Doua femei au ajuns la spital

Doua femei au fost ranite vineri dupa-amiaza intr-un accident rutier ce a avut loc in Alba Iulia, in una dintre cele mai aglomerate intersectii din oras. Femeile conduceau masini care s-au ciocnit. Unul dintre autoturisme s-a rasturnat in urma impactului.

FOTO Accident spectaculos intr-o intersectie din Alba Iulia. Doua femei au ajuns la spital

Doua femei au fost ranite vineri dupa-amiaza intr-un accident rutier ce a avut loc in Alba Iulia, in una dintre cele mai aglomerate intersectii din oras. Femeile conduceau masini care s-au ciocnit. Unul dintre autoturisme s-a rasturnat in urma impactului.

Europarlamentar UDMR: in traista cu care plec la Bruxelles am pus autonomia si punctele Rezolutiei de la Alba Iulia

Sogor Csaba, europarlamentar UDMR si candidat al Uniunii pentru inca un mandat de eurodeputat, sustine ca a pus intr-o traista cu care va pleca la Bruxelles atat valorile, realizarile, cat si dezideratele comunitatii maghiare, precum problema autonomiei sau punctele Rezolutiei de la Alba Iulia, din 1 Decembrie 1918.

Sogor Csaba: In traista cu care plec la Bruxelles am pus autonomia si punctele Rezolutiei de la Alba Iulia

Europarlamentarul UDMR Sogor Csaba sustine ca a pus intr-o traista cu care va pleca la Bruxelles atat valorile, realizarile, cat si dezideratele comunitatii maghiare, precum problema autonomiei sau punctele Rezolutiei de la Alba Iulia, din.

Alba Iulia: Administratorul unei firme, urmarit penal dupa ce a adus statului un prejudiciu de 12 milioane euro

Administratorul unei firme din Alba Iulia este urmarit penal de procurorii anticoruptie, dupa ce a cumparat combustibili neaccizati de la mai multe firme, pe care i-a transformat ulterior in produse accizabile,.

Business Report: Unde se gasesc cei mai ieftini carburanti pe autostrazile din Romania; ANL promoveaza la Bucuresti apartamente din Alba Iulia, Ploiesti sau Timisoara; Cand va fi gata lotul I din autostrada Nadlac-Arad; Cum arata viitorul afacerilor?

Romania nu este deloc pregatita sa raspunda mediului de afaceri. Excelenta Sa Philippe Beke, ambasadorul Belgiei in Romania, sustine ca, in comparatie. Energia, domeniul in care strainii au adus cei multi bani in Romania in 2014: 230 de milioane de euro. In primele trei luni ale anului, investitorii straini activi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2203 seconds )