Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ieri a fost cea mai rece zi de 16 iunie din ultimii 50 de ani: temperaturile au scazut si cu peste 14 grade

Adevărul Adevărul,
Ieri a fost cea mai rece zi de 16 iunie din ultimii 50 de ani: temperaturile au scazut si cu peste 14 grade

Ieri am avut parte de cea mai friguroasa zi de iunie din ultimii 50 de ani, dupa ce in unele zone s-au inregistrat temperaturi mai mici chiar si cu 14 grade decat saptamana trecuta. Minima a fost de 8 grade Celsius, o temperatura caracteristica unui inceput de primavara. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Record mondial in China: cea mai lunga pictura stradala 3D din lume

China a inaugurat de curand cea mai lunga lucrare de arta stradala 3D din lume, intr-un campus universitar. Pictura are 365 de metri lungime si 7,5 metri latime.

Ghita Ciobanul - cea mai eficienta campanie de publicitate din ultimul an. 40 de premii acordate la Gala Effie Romania 2014

Agentia McCann Erickson Romania a primit marele premiu pentru campania Ghita Ciobanul, in cadrul Galei Effie Romania 2014, eveniment desfasurat luni seara si care a premiat cele mai eficiente campanii de publicitate din ultimul an. In cadrul Galei, au fost acordate 40 de premii unui numar de 18 agentii.

CM, program 15-16 iunie: Carnavalul fotbalului continua cu meciuri tari

Maratonul fotbalistic, din Brazilia, este continuat cu alte meciuri tari saptamana aceasta. Daca duminica, dupa miezul noptii, Argentina intalneste Bosnia, data de luni, 16 iunie, aduce un prim test pentru una dintre marile favorite la castigarea turneului, Germania, care va evolua impotriva Portugaliei.

POSDRU si PNDR, cea mai mare pondere a suspiciunilor de frauda confirmate anul trecut

Cea mai mare pondere a suspiciunilor de frauda, descoperite anul trecut de Departamentul pentru lupta antifrauda DLAF) o detine POSDRU programul dedicat dezvoltarii resurselor umane), urmat de PNDR programul destinat dezvoltarii rurale).

POSDRU si PNDR, cea mai mare pondere a suspiciunilor de frauda confirmate anul trecut

Cea mai mare pondere a suspiciunilor de frauda, descoperite anul trecut de Departamentul pentru lupta antifrauda DLAF) o detine POSDRU programul dedicat dezvoltarii resurselor umane), urmat de PNDR programul destinat dezvoltarii rurale).

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie a primit cea mai inalta distinctie a Londrei

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Ion Jinga, a primit cea mai inalta distinctie a Londrei! Este vorba de The Freedom of the City of London, acordat de opt secole unor personalitati ilustre, pentru.

Ambasadorul roman in UK, onorat cu cea mai inalta distinctie a Londrei

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, dr. Ion Jinga, a primit cea mai inalta distinctie a capitalei britanice, The Freedom of the City of London, acordata de 8 secole unor personalitati ilustre, pentru realizari deosebite in domeniul lor de activitate.

Earin, cele mai mici casti wireless din lume

Castile wireless pot fi destul de mari si incomode, lucru care depinde si de tipul ales, in-ear sau over the era. Earin vrea sa fie totusi cea mai mica dintre castile wireless din lume, chiar pe segmentul in-ear. Earin, dupa cum spun creatorii sai, sunt asadar considerate cele mai mici casti wireless din lume. Dupa cum se poate observa si in imaginea de mai sus, forma lor este destul de obisnuita insa fara receiver-ul wireless discutam deja de un dispozitiv [].

Eurostat: Romania avea una dintre cele mai reduse poveri fiscale din UE, in 2012

Lituania, Bulgaria, Letonia, Romania, Slovacia si Irlanda aveau, in 2012, cele mai reduse poveri fiscale din Uniunea Europeana, in timp ce ponderea in Produsul Intern Brut a veniturilor din taxe si impozite la nivelul UE a urcat la 39,4%, de la 38,8% in 2011, conform datelor publicate, luni, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

VIDEO 16-25 iunie 2014: listarea Electrica, cea mai mare oferta publica derulata la Bursa de Valori Bucuresti. Iata cinci lucruri pe care trebuie sa le stii despre aceasta operatiune.

Oferta publica initiala prin care Electrica scoate la vanzare 51% din actiuni incepe luni si se va incheia in 25 iunie, iar pe transa micilor investitori sunt disponibile 7% din actiuni 12,4 milioane de actiuni), in timp ce investitorilor mari de retail le sunt destinate 8% 14,1 milioane) din titlurile din operatiune. Oferta incepe la preturi cuprinse intre 11 lei/titlu si 13,5 lei/titlu, compania vizand sa atraga minim 435 milioane euro. Fara a fi luate in calcul eventualele discounturi care ar putea fi acordate micilor investitori, valoarea ofertei este cuprinsa intre aproximativ 1,949 miliarde lei 443,3 milioane euro) si 2,392 miliarde lei 544,1 milioane euro). Vezi in text cinci lucruri pe care trebuie sa le stii despre aceasta listare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )