Libnet.ro
UNICEF

07:30

IFA 2016 Huawei nova si nova plus sunt doua telefoane mid-range bune pentru cadoul de Craciun

Adevărul Adevărul,
IFA 2016 Huawei nova si nova plus sunt doua telefoane mid-range bune pentru cadoul de Craciun

Huawei a lansat la IFA 2016 o gama noua: nova si pentru ea a pregatit doua modele pe care le-ai putea lua in calcul drept alternativa la versiunile mai scumpe. continuă pe Adevărul

IFA 2016: Huawei Nova si Huawei Nova Plus pun accentul design

Huawei Nova si Huawei Nova Plus sunt doua smartphone-uri lansate de Huawei in cadrul IFA 2016. Acestea au specificatii de telefoane mid-range, dar vin cu un design premium. Chinezii de la Huawei s-au miscat foarte pe bine pe piata telefoanelor si au ajuns, in scurt timp, in topul celor mai de succes producatori din lume.

Extremele Philips la IFA 2016: cel mai subtire monitor si cel mai mare monitor curbat 4K

IFA 2016 se va desfasura la inceput de septembrie si Philips are anunturi importante. Se va concentra pe monitoare si acestea sunt primele detalii despre noutati.

IFA 2016: Philips si-a prezentat primul TV 4K OLED cu Ambilight

Lansat in cadrul IFA 2016, primul televizor OLED Philips Ambilight are o diagonala de 55 de inch. Televizoarele OLED elimina problema de a avea mereu pornita iluminarea din spate prin pixeli emisivi care au capacitatea unica de a o opri. Rezultatul obtinut este o nuanta de negru cat se poate de inchisa ce face ca [].

IFA 2016: HP Elite Slice e desktopul modular gata de actiune

Intr-o perioada in care vanzarile de desktopuri clasice au scazut semnificativ, printr-un design modular, HP Elite Slice incearca sa atraga un public cat mai variat. Dintr-un punct de vedere, noul HP Elite Slice anuntat zilele trecute la IFA 2016 ne aduce aminte de Mac mini. Micutul desktop al celor de la Apple este unul foarte [].

Sony Xperia XZ si X Compact, anuntate oficial la IFA 2016

Sony a prezentat mai multe smartphone-uri in cadrul IFA 2016, iar unul dintre ele este Sony Xperia XZ, care vine si intr-o versiune compacta. Xperia XZ inlocuieste modelul X Performance, venind cu hardware premium si o camera foto noua, care ar trebui sa ofere rezultate foarte bune in orice conditii de luminozitate. Dispozitivul vine cu [].

IFA 2016: HTC One A9S este, practic, un iPhone cu Android

HTC One A9S tocmai a fost lansat oficial, in cadrul IFA 2016, si se pare ca taiwanezii nu au inteles nimic din criticile aduse modelului One A9. HTC One A9S vine cu specificatii mai bune, dar si cu un design si mai similar cu cel al iPhone 6S. Anul trecut, HTC One A9 starnea controverse [].

IFA 2016 Lenovo lanseaza un convertibil care te-ar putea sa vrei un laptop nou

IFA 2016 nu a avut lansari mari, dar Lenovo impresioneaza printr-un dispozitiv: noul Yoga. E subtire, e scump, dar are si cateva caracteristici importante.

IFA 2016: Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume

Lenovo a anuntat, in cadrul IFA 2016, ca va extinde familia de multi-modale Yoga cu noul laptop convertibil Yoga 910. Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume. Lenovo Yoga 910 are doar 14,33 mm grosime si este printre cele mai puternice dispozitive convertibile de pe piata, fiind dotat cu ultima gama [].

IFA 2016 - Samsung inca mai crede in ceasuri inteligente si lanseaza Gear S3

Daca te-au interesat vreodata ceasurile inteligente, stii deja ce limitari au si cam cat de utile sunt. Gear S3 nu e o exceptie, doar ca acum rezista la apa si oarecum socuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )